Fudbal sa ekipom je evergreen tradicija, a jedan detalj i poraz učini slatkim

Odavno je poznato da je fudbal druga najvažnija stvar na svetu

  • 0
watching movie, watching movie at home, Gledanje filma, kucni bioskop, tv, televizija, prijatelji Foto: Shutterstock

Zanimljivo je da još uvek ne znamo na kom mestu se nalazi ljubav prema savršenstvu ukusa. Ako nas pitate, zaslužuje barem treće mesto na lestvici prijatnih osećaja. Retko ko može da zamisli dan bez omiljene poslastice, zahvaljujući kojoj i teži izazovi, postanu manje teški, barem dok uživamo u bogatstvu ukusa.

Psiholozi tvrde da bi jednom u dve nedelje trebalo napraviti kompromis i odvojiti vreme za sebe – bilo u svoja četiri zida ili za druženje sa prijateljima, jer nam je svima potreban predah od svakodnevnih obaveza, žurbe i tenzije. Tako najveći broj muškaraca ima potrebu da se povremeno okupi sa starom ekipom i da uz utakmicu provedu prijatno veče. Nijedno druženje ne može da se završi samo na gledanju fudbala, tu je uvek i mnogo smeha, prisećanja na dobra stara vremena i interne šala koje samo ta ekipa razume.

LOCO napolitanke Foto: Promo

"Sećaš se kad si prišao onoj devojci…" ili "A kad smo ono veče…", samo su neki od dobro poznatih početaka nezaboravnih, evergreen dogodovština koje se pamte do kraja života. Neizostavan deo ovakvih druženja je i pregršt hrane i pića, a na stolu uvek treba da se nađe i neki slatkiš. Nemojte dva puta da razmišljate šta od slatkiša da kupite za sledeće okupljanje sa ekipom – tu je novi ukus LOCO napolitanki sa nugatom i komadićima lešnika i to 8 komada u jednom pakovanju, koji će vašim druženjima uneti dozu dobrog "ludila".

Hrskavi i sveži vafl listići sada pružaju novi, evergreen ukus nugat sa komadićima lešnika i čine poraz omiljenog fudbalskog kluba manje gorkim, a uživanje sa ekipom nezaboravnim provodom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA