Optička iluzija otkriva kako se nosite sa velikim promenama u životu

Pogledajte ilustraciju i zapamtite šta vam je prvo privuklo pažnju

  • 0
Artush Voskanyan, test iluzija Foto: Artush Voskanyan

Optičke iluzije dobar su način da otkrijete ponešto o sebi. Iako biste na svesnom nivou možda više promišljali i duže birali, ipak zapamtite šta je ono što vam je prvo zapalo za oko na ilustraciji.

Upravo to govori o načinu na koji se nosite sa krupnim promenama u životu i kako reagujete u stresnim situacijama.

Većina osoba u nekim životnim situacijama može da odreaguje dramatično ili da se uspaniči, ali postoji onaj mali broj ljudi koji su hladni, rezervisani i kontrolišu svoje emocije u najtežim situacijama. Oni će radije smisliti način kako da imaju akciju, a ne dramatičnu reakciju.

Pogledajte ilustraciju i zapamtite šta vam je prvo privuklo pažnju: lisica, ptica ili žensko lice. To će otkriti kako reagujete u krizim situacijama.

1. Ukoliko ste prvo primetili lisicu  

Ukoliko ste prvo uočili lisicu, vi ste neko ko drži svoja osećanja i emocije pod kontrolom. Niste podložni impulsivnom reagovanju.

Veoma ste uravnoteženi, pa čak i kada vam izmiče tlo pod nogama. Kada se dešavaju velike životne promene, ostajete mirni i spremni da se suočite sa svim problemima.

Kada se nađete u situaciji gde vam se čini da je budućnost neizvesna, vi ste smireni i prihvatate realnost. Idete kroz život dan po dan, bez velikih planova i očekivanja.

Jaki ste i spremni da se suočite sa velikim životnim lomovima i ne dozvoljavata da vas išta izmesti iz tačke balansa.

2. Ukoliko ste prvo primetili ptice

Ako je ono što vam je prvo zapalo za oko ptica, odnosno ptice, vi ste vrlo emotivna osoba i to uopšte ne krijete. Nažalost, većina situacija može da vas uznemiri. Često ste zabrinuti i uplašeni zbog stvari koje se još nisu desile, a postoji velika verovatnoća da se neće ni desiti.

Pokušajte to da osvestite i poradite na ovakvom ponašanju. Tehnikama opuštanja napravite emocionalnu ravnotežu, meditirajtem provodite više vremena u prirodi, sa osobama koje vam prijaju, slušajte muziku...

Pronađite način da stres ublažite, ali nemojte da potiskujete svoje emocije, već naučite da njima vladate.

3. Ukoliko ste prvo primetili lice žene

Vi ste kombinacija prvog i drugog tipa ličnosti. Nekada ste veliki značaj pridavali stresnim situacijama, pa su vas brige morile danima pre nego što će se desiti, ali i u danima velike promene ili stresnog događaja.

Sada je vaš um čist, raspoloženje u balansu i gotovo da nema događaja koji vas može dovesti u stanje panike. Mnogo ste radili sa sebi, pa ste do ovoga i došli iskustvom.

Trudite se da ne brinete o stvarima koje su van vaše kontrole.

Imate veliku moć da emocije usmerite na dobre stvari, a kada ste pod stresom, pomažu vam kreativni projekti, meditacija i joga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA