Test podsvesti: Ono što prvo vidite otkriva koliko ste zadovoljni svojim životom

Prepustite se intuiciji

  • 1
Optička iluzija Printskrin: Tiktok/@brightside.official

Ponekad nismo ni svesni nekih stvari koje nas tište u podsvesti i nekada kao da nam je potrebna potvrda za nešto što u dubini duše i sami znamo.

Pred vama je jednostavan test podsvesti koji je ujedno i optička iluzija pomoću koje ćete otkriti da li ste i koliko zadovoljni svojim životom.

Sve što je potrebno jeste da se zagledate u ilustraciju, prepustite intuiciji i zapamtite da li ste prvo ugledali zagriženu jabuku ili dva profila.

1. Zagrižena jabuka

Ako ste najpre videli jabuku kada ste pogledali ilustraciju, vi ste osoba koja vidi lepotu čak i u najtežim okolnostima i situacijama.

Poznati ste po tome da prihvatate stvari takve kakve jesu i prilično ste zadovoljnim onim što vam život da. Imate prijatelje na koje uvek možete da se oslonite, bez obzira na sve, a u društvu ste omiljeni, jer ste uvek raspoloženi.

Ipak, kada ostanete sami, čeznete za tim da "probudite" onog sanjara u vama koji je uvek i u svakom trenutku spreman na sve. Samo tako ćete uspeti da ostvarite sve ono što želite i o čemu maštate već duži vremenski period.

2. Dva profila 

Ako ste na prvi pogled u ilustraciju primetili dva ljudska profila, onda ste osoba koja je perfekcionista i vrlo ste detaljni šta god da radite.

Međutim, u životu su vam najbitniji odnosi, i ljubavni, i prijateljski, i porodični. Kada je sve u redu na tom polju, onda ste i vi srećni i zadovoljni.

Možda trenutno imate problem sa veoma bliskom osobom, te mislite da vam baš ništa u poslednje vreme ne ide od ruke, ali setite se koliko ste sposobna i optimistična osoba i pokušajte da izađete iz trenutne situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    6. april 2022 | 16:31

    Vidim more i nebo kroz otvor pećine! Ni zagriženu jabuku ni dva profila ne vidim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA