• 0
 ≫ 

Test podsvesti: Odaberite stazu koja vam se najviše sviđa i ona će vam pokazati put do uspeha

 ≫ 

Pustite intuiciju da vas vodi i saznajte šta vas očekuje i kako da dođete do cilja

  • 0
Test put izazov

Foto: Pixabay

Ukoliko niste sigurni koji je put kojim bi trebalo da stignete do uspeha i cilja koji ste zacrtali , uradite ovaj jednostavan test podsvesti koji će vam pomoći da dobijete odgovor.

Pustite intuiciju da vas vodi i izaberite stazu koja vas najviše privlači, pa pročitajte u nastavku teksta objašnjenje.

Staza broj 1 

U ovom trenutku se možda osećate nesigurno i tražite pomć okoline u donošenju važnih osluka. Međutim, imajte na umu da konačna odluka ipak mora biti vaša i da je potrebno da za nju preuzmete odgovornost. Put pred vama daleko je svetliji od onog koji ste prešli i ostavljate ga iza sebe.

Pokušajte da slušate svoje srce i pratite unutrašnji glas. Dajte sebi vremena da ga čujete. Odagnajte strahove i upustite se u nešto novo. Pred vama se otvaraju mnoge mogućnosti koje će vas odvesti do uspeha. Potrebno je samo da verujete u sebe.

Imaćete priliku da naučite i spoznate nešto sasvim novo što će vas duhovno obogatiti.

Staza broj 2

Vama se čini da su ciljevi koje imate suviše daleki i da ih je teško dostići. Oni su samo na nivou ideje i ništa još verovatno niste uradili da bi krenuli ka ostvarenju.

Potrebno je da nađete unutrašnju snagu i zakoračite na onaj prvi stepenik na putu ka uspehu. Deluje vam da je na njemu mnogo prepreka i da je do cilja nemoguće stići, zbog čega odustajete. Važno je da shvatite da je svaka prepreka koju ćete preći neka nova životna lekcija koju je potrebno da naučite.

Osmelite se da izađete iz svoje zone komfora i upustite se u novu životnu avanturu, a onada ćete u svemu tome dobiti i neophodnu pomoć univerzuma.

Staza broj 3

Puni ste energije i ubeđeni da vi najbolje znate kako da ostvarite ono što ste zamislili. Imate osećaj da se nalazite pred samim ciljem koji ste zacrtali i da vam još samo malo fali da ga dostignete.

Međutim, razmilite da li sve što radite, činite pošteno i bez nanošenja štete drugima. Nemojte se služiti makijavelističkim principom - cilj ne bira sredstvo, jer to može da vam se vrati dvostruko loše. 

Možda je potrebno da promenite metode i put kojim se krećete. Ako to ne uradite, rizikujete da ne dobijete na pravi način ono što ste zacrtali.

Video: Tamara Đurić opet pokazala kakve gaćice nosi: Airbag-ovi od grudi pali u drugi plan iako nema brus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok