Da li imate muški ili ženski mozak? Optička iluzija daće vam odgovor

Ono što vidite na iluziji daće vam odgovor

  • 3
Čovek tunel iluzija Foto: all-free-download.com/freedesignfile

Naučnici već decenijama istražuju razlike između takozvanih muških i ženskih mozgova što da bi obasnili razliku između polova da bi možda opovrgli ili potvrdili stereotipe. Mnogi od njih smatraju da je potpuno suvišno mozak uopšte deliti na mušku i žensku stranu, ali oko toga nisu svi saglasni.

Ukoliko ste vi jedna od tih osoba, koja veruje da postoje razlike između muškog i ženskog mozga, onda je ovo prava iluzija za vas.

Na tamnoj ilustraciji se nalazi čovek koji trči, a pitanje na koje treba da date odgovore je da li on trči ka vama ili se udaljava?

Odgovor na ovo pitanje otkriće vam da li imate takozvani muški ili ženski mozak.

Ako vam se čini da se čovek približava

To znači da imate mozak koji se može opisati kao muški, odnosno da za rešavanje problema koristite pre svega analitičke sposobnosti.

Kada vas nešto zainteresuje, vrlo brzo i lako se upoznate sa tom temom i nije vam teško da svu svoju energiju usmerite u tu jednu temu ili problem i način na koji biste ga rešili.

Ono što vam nije jača strana je balansiranje više poslova i obaveza odjednom, jer vam je lakše da se fokusirate na jednu stvar i nju uradite do kraja.

Kada dobijete neku ideju ili pronađete nešto oko čega ste strastveni i posvećeni, branićete svoje tvrdnje činjenicama jer ste sigurni u svoje istraživanje i sposobnost koncentracije na detalje.

Ako vam se čini da se čovek udaljava

Ovo znači da su vam rezonovanje i analiza uvek podešeni na maksimum. Oslanjate se na čula i nikada ne žurite kada donosite odluke. Vaš mozak najbolje funkcioniše kada radite nešto kreativno ili kada nešto sami stvarate od nule.

Dobri ste u tome da radite više stvari odjednom i imate odlično pamćenje, a uvek možete na računate na intuiciju i sva svoja čula.

To znači da mnoge stvari morate da osetite makar i iz daljine pre nego što im se ozbiljno posvetite i da vam je važno da vam mozak bude zaokupljen kako biste uvek mogli da računate na njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smokva

    15. april 2022 | 23:19

    Ovaj nit' je pošao, nit' je došao 🙂

  • Realan lik

    16. april 2022 | 13:43

    Samo pogledajte kako mu je ruka savijena, i sve je jasno, sa ovakvim polozajem ruke moze jedino da trci ka nama.

  • Vu

    16. april 2022 | 09:41

    Ja mislim da on stoji na jednoj nogi i da se ne kreće. Ajd sad kad su pametni neka objasne mene. Inače nisam trans osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA