Kako da odaberete dobro meso za roštilj

Za dobar roštilj potrebno je pre svega odabrati sveže meso

  • 1

Bliže se prvomajski praznici i mnogi od nas ove dane koriste za beg u prirodu sa prijateljima i porodicom. Ono što je skoro neizostavno je roštiljanje, a samim tim i dobar odabir mesa.

U videu iznad pogledajte savet kako da prepoznate sveže meso za roštilj, kao i ono koje nikako ne bi smelo da se nađe na rešetki roštilja.

Saznaćete koje boje bi trebala da bude piletina, kog mirisa kobasica, kakve strukture mleveno meso i još mnogo korisnih informacija.

Ovi saveti zlata vrede, svakako se odnose i na svakodnevno spremanje obroka, kako u kuhinji tako i van nje.

Srećni praznici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA