Bliže se prvomajski praznici i mnogi od nas ove dane koriste za beg u prirodu sa prijateljima i porodicom. Ono što je skoro neizostavno je roštiljanje, a samim tim i dobar odabir mesa.
U videu iznad pogledajte savet kako da prepoznate sveže meso za roštilj, kao i ono koje nikako ne bi smelo da se nađe na rešetki roštilja.
Saznaćete koje boje bi trebala da bude piletina, kog mirisa kobasica, kakve strukture mleveno meso i još mnogo korisnih informacija.
Ovi saveti zlata vrede, svakako se odnose i na svakodnevno spremanje obroka, kako u kuhinji tako i van nje.
Srećni praznici!
(Telegraf.rs)
Video: "Trebalo je ranije da kaže" Dinča otkrio što nije došao na koncert Baneta Mojićevića
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
lepi
tako sto cete ga kupiti u dobroj mesari
Podelite komentar