• 1
 ≫ 

Test podsvesti: Prva stvar koju uočite otkriva vaš najveći strah

, Telegraf
 ≫ 

Da li vidite jabuku, leptira, nož ili gusenicu?

  • 1

Svi mi imamo strahove koje manje ili više vešto krijemo. Jedni ih "guraju pod tepih", dok se drugi hrabro suočavaju s onim što ih najviše plaši.

Međutim, naša podsvest skriva mnoge emocije kojih možda niste ni svesni. Zato smo pripremili test koji će vam otkriti vaše skrivene strahove koji vas sputavaju na putu ka sreći i uspehu.

Sve što treba da uradite jeste da pogledate u ilustraciju i zapamtite šta ste prvo videli, a onda otkrijte svoj skriveni strah i suočite se sa njim.

1. Leptir

Vi se u životu najviše plašite izdaje. Skloni ste da budete nepoverljiviji, verovatno zbog toga što ste bili povređeni i odbačeni od strane veoma bliskih ljudima. Leptiri takođe mogu da simbolizuju traumatičan događaj iz vašeg detinjstva ili da ste bili odbačeni na radnom mestu. Kada prođemo kroz iskustvo ove vrste, a naš mozak nije u stanju da to obradi, ponovo će se pojaviti kada slična situacija pokrene to sećanje.

2. Jabuka

Ukoliko ste prvo videli jabuku, to znači da je vaš najveći strah smrt, odnosno gubitak voljene osobe. Vi ste osoba puna ljubavi koja brine o drugima i verovatno da je ovaj strah zasnovan na traumatičnom iskustvu. Gubitak nekoga u prošlosti mogao je da ostavi trajni ožiljak na vašu podsvest.

3. Gusenica

Ako ste prvo videli gusenicu, onda biste mogli da imate podsvesni strah od paranormalnih aktivnosti.

Vaš mozak će podići uzbunu samo na spomen reči poput duha, veštice ili bilo kojeg drugog natprirodnog entiteta. 

4. Nož

Noževi su simbol pretnje. Ukoliko ste to prvo videli, vaš strah bi mogao biti povezan sa zarazom od neke bolesti. Svi se bojimo bolesti i starosti, ali taj strah je toliko duboko ukorenjen u vašu podsvest da vas sama pomisao na bolest užasava. 

Video: Ovako se radi narko testiranje vozača u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok