Rowenta mesec čišćenja: Uređaji za čišćenje koji vam garantuju uštedu i sigurnost

Tokom ovog meseca "Rowenta" uređaji se prodaju po specijalnim akcijskim cenama

  • 0
Rowenta, usisivači, paročistači Foto: Promo/Rowenta native

Uređaji za domaćinstvo su ono na šta se najviše oslanjamo kada je u pitanju održavanje i pospremanje doma. Sa godinama oni su napravljeni tako da konstantno unapređuju performanse i nama sve više olakšavaju posao. Neophodni su za svako domaćinstvo, a inovacije u tehnologiji čine naše dnevne obaveze lakšim i bržim, a dom kvalitetno uređenim.

Ono što je glavna prednost razvoja jeste što sada postoje pametni uređaji čiji rad kontrolišemo putem pametnih telefona. To nam dodatno štedi vreme, što predstavlja najveću prednost ovakvih uređaja. Pored toga, važna nam je i ekonomičnost uređaja, pa je sve zastupljenjije to da jedan uređaj radi više poslova i služi za različite namene. Kada su u pitanju uređaji za čišćenje, tu podrazumevamo mogućnost višestrukog rezultata - održavanja higijene, ali i uklanjanje alergena i mikroba u cilju prevencije i očuvanja zdravlja.

Rowenta, usisivači, paročistači Foto: Promo/Rowenta native

Sa uređajima brenda "Rowenta", sistem "od poda do plafona" nije nezamisliv. Sve ovo omogućili su dugogodišnje iskustvo i tradicija proizvodnje proizvoda za održavanje domaćinstva, a tokom godina išli su ukorak sa tehnologijom, inovacijama i dizajnom. Ono što se kod ovog brenda izdvaja jesu usisivači koji su prilagođeni svačijim namenama, ali i stilovima života. Za one koji ceo svoj život, planove i obaveze imaju u telefonu, olakšavajuća okolnost je postojanja "Rowenta" robota koji omogućavaju da po povratku u dom isti zateknemo sređenim, bez da smo išta sami uradili. Za nas sav posao radi robot koji usisava, ali i briše podove.

Rowenta, usisivači, paročistači Foto: Promo/Rowenta native

Nešto klasičnija varijanta, ali sa dosta poboljšanim i novim mogućnostima, jesu štapni usisivači koji takođe usisavaju i brišu podove, ali za znatno manje vremena od klasičnih štapnih usisivača. Ušteda vremena korisnika je na prvom mestu, odnosno ekonomičnost u svakom smislu.

U vremenu pandemije mnogo više pažnje posvetili smo i higijeni doma, te su u službi potpune dezinfekcije tu "Rowentini" paročistači. Bez hemikalija, oni snagom pare uklanjaju alergene i mikrobe, i time pružaju potpunu sigurnost.

Stoga, do kraja maja iskoristite specijalnu "Rowenta" akciju - "Rowenta mesec čišćenja" i po najpovoljnijim cenama sebi obezbedite odgovarajući uređaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA