Jelen pivo - Tradicija koja inspiriše svakim gutljajem

Nazdravljanje nije nov običaj, a tokom vremena su se razvili različiti rituali vezani za njega, kao i specifičan bonton

  • 4
Jelen pivo Foto: Promo

Ono što je zajedničko prilikom nazdravljanja je da svaki narod ima svoju tradicionalnu zdravicu, koja može da se sastoji od jedne reči pa do čitavih fraza. Ono što je zajedničko za svaku je da zdravicom prizivamo uspomene i nadamo se stvaranju novih.

Pod sloganom "Za naša dobra vremena" Jelen pivo nas poziva da se prisetimo tradicija, otkrijemo ono što smo davno zaboravili, kao i da u njima potražimo inspiraciju za stvaranje novih uspomena. Ovaj napitak sa hmeljom, omiljen među brojnim generacijama, upravo je onaj delić slagalice koji nedostaje kako bismo upotpunili doživljaj – sa nama je kada proslavljamo bitne datume, tu je kada se okupimo sa porodicom, neizostavan je pri gledanju utakmica sa prijateljima…

Jelen pivo Foto: Obscurna studio obscurna.com katarinamarcetic.com

Neka zato vaša sledeća zdravica bude "Za naša dobra vremena" koja će vas podstaći da stvorite nezaboravne doživljaje sa dragim ljudima, a svaki gutljaj Jelen piva neka vas podseća na osmeh, radost i druženje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA