Ohladi vazduh pomoću VOX klime

Tokom vrelih dana jedino vas može rashladiti klima - Neka vaš izbor bude VOX

  • 1
Klime VOX Foto: Promo

Svake godine kada se leto približava, nameće se pitanje kako odabrati pravi klima uređaj? Predstavljamo nekoliko kriterijuma koji mogu olakšati čitav proces i osigurati da je konačan izbor baš onaj klima uređaj koji odgovara svim potrebama kupaca.

U VOX gami klima uređaja, korisnici mogu pronaći modele prema njihovim potrebama i prostoru koji žele da pokrije njihova klima.

U našoj ponudi postoje klime koje osim hlađenja, nude i opciju zagrevanja, kao i čišćenja vazduha pa zato volimo da kažemo da one zapravo utiču na udobnost doma.

Tako korisnici mogu pronaću VOX Inverter klima uređaje, Split sistem i Multi-Split klima uređaje i prenosive klima uređaje. Inverter klima uređaji trenutno su najsavremeniji na tržištu, pružaju visoku efikasnost i skoro nečujan rad. Split sistem i multi-split klime sastoje se od spoljašnjih i unutrašnjih jedinica. Prenosive klime pogodne su za manje prostore i ne zahtevaju ugradnju.

VOX nudi klime kapaciteta jačine od 9000 BTU, 12000, 18000 I 24000. Tako klima uređaj od 12000 BTU može rashladiti prostor od otprilike 35m².

Različiti modeli VOX klima uređaja dolaze sa različitim tehnologijama pomoću kojih je korisnicima olakšano održavanje klima uređaja, a koji takođe poboljšavaju i bezbednost vazduha u prostoriji. Na primer, opcija 5-step cleaning kod modela IVA 6-12JRPCW, unapređena sterilizacija visokom temperaturom koja eliminiše 99% virusa i bakterija iz uređaja. Dovoljno je samo da kliknete na dugme iClean.

Osvežite dom sa dugotrajnom i kvalitetnom klimom. Izaberite split, inverter ili prenosni VOX rashladni uređaj u Tehnomedia prodavnici.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Tehnomedia Foto: Tehnomedia

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA