Rođendanska ponuda meseca Bosch Concept Store-a

Zajedno duvamo svećice, uz mnogo pogodnosti na proizvode vrhunskog kvaliteta

  • 0
Bosch Foto: Bosch

Bosch Concept Store je lansiran poslednjeg dana maja prošle godine. Od tada smo obišli nekoliko novih galaksija, proširili vidike i trasirali put novom načinu kupovine proizvoda. Naša prodavnica u šoping centru UŠĆE imala je izuzetnu posećenost, a neobičan koncept radnje, zasnovan na personalizovanoj kupovini, se potvrdio kao pun pogodak i pravo osveženje na tržištu.

Dr Techno kao specijalista za tehniku i posebno za Bosch, je povodom prvog rođendanskog jubileja omogućio svim kupcima da putem samo jednog klika po odličnim cenama selektuju najsavremenije i prepoznatljivo kvalitetne Bosch kućne aparate! A ekskluzivna ponuda proizvoda važiće tokom juna 2022. godine

Ponuda koja garantuje kvalitet se ne propušta

Dugoročni kvalitet je sinonim za Bosch. A znamo da nije svejedno kakve kućne aparate unosimo u naš dom. Zato je bitno razmišljati o kvalitetu, ali isto tako o samom načinu kupovine koji je, sudeći po velikom interesovanju, postao vrlo popularan.

I, nakon što smo doneli revoluciju, slede lepe vesti. A to je da će Bosch Concept Store tokom čitavog juna kupcima pružati ekskluzivnu mogućnost da u prodavnici preuzmu vaučere sa važenjem od 6 meseci da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu vaučere sa popustima koji će moći da iskoriste za narednu kupovinu. Potrošači će, sve do kraja tekuće godine, moći da iskoriste vaučere.

U znak slavlja je, na posebnom linku, izdvojena grupa artikala po specijalnoj ceni. Uz samo jedan klik moguće je da otkrijete proizvode koji su, povodom rođendana, svrstani u promotivne. Nesvakidašnja ponuda dopunjavaće se tokom celog juna, po šok cenama!

Rođendandska ponuda meseca čeka da je otvorite!

Elegancija, dopadljiv dizajn i kvalitet učinile su Bosch svetski poznatim

Bosch Concept Store je specifičan po tome što potrašičima nudi uređaje za kompletno domaćinstvo, ali uz koncept koji je osmišljen tako da kupovina postaje zadovoljstvo. U prijatnom prostoru, kupce dočekuju profesionalni savetnici za kupovinu, koji su tu da olakšaju proces i daju konkretne savete i preporuke.

Ovakvim pristupom Dr Techno, vaš specijalista za kupovinu, i Bosch ponudili su novo iskustvo kupovine, budući da više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Potrošač, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena.

Tako je po prvi put u našoj zemlji, kupovina Bosch uređaja postala personalizovana i, na neki način, je ostvaren san svakog kupca. A to je da dobije ekskluzivnog prodavca, samo za sebe.

Bosch aparati su garancija trajanja i kvaliteta, a odlikuje ih savršen stil i elegancija. Iskoristite priliku da pod ekskluzivnim, rođendanskim uslovima obezbedite uživanje u Vašem domu koje će, uz najkvalitetnije Bosch aparate, biti neuporedivo veće.

Kompletna Bosch ponuda je dostupna OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA