• 8

Test ličnosti: Prvo što vidite otkriva kakav je vaš karakter i kako se nosite sa problemima

Ovaj jednostavan test će vam kroz zabavu reći neke zanimljivosti o vama

  • 8
Test ličnosti zebra lav

Foto: Facebook

Testovi podsvesti pružaju nam mogućnost da otkrijemo nešto novo o nama samima, ali i ljudima koji nas okružuju. Pustite intuiciju da vas vodi i izaberite ono što prvo vidite.

Naš mozak različito reaguje na slike koje se nađu pred nama, pa tako jedni ljudi vide jedan odraz, dok se drugima ukazuje nešto sasvim drugo u optičkim iluzijama.

U ovoj koja je pred vama kriju se dva prizora. Pogledajte sliku i zapišite šta prvo vidite - lava ili zebre, a onda u nastavku pročitajte pojašnjenje.

1. Ako ste videli lava

Ukoliko ste prvo zapazili lava, to govori da ste vi po prirodi introvertna osoba, koja mnogo više voli samoću nego veliko društvo. Za vas je pravo uživanje da se osamite i gledate neki film ili čitate knjigu. Žurke i izlasci, velika društva, nisu vaš izbor.

Kada naiđete na probleme, ne tražite podršku i pomoć okoline već ih rešavate samostalno. Ne bežite od istih, već se hrabro hvatate ukoštac sa njima i ulažete snagu i energiju kako bi rešili ono što je pred vama.

Samostalni ste i oslanjate se uvek samo na sebe i lične resurse.

2. Ako ste videli zebre

Ukoliko ste videli zebru, to kazuje da ste vi po prirodi ekstrovertna osoba koja voli društvo i izlaske. Ne podnosite samoću i doživljavate je kao kaznu. Vama je i 10 minuta samoće mnogo i odmah tražite društvo. Skloni ste da se okružujete raznim ljudima i sve ih smatrate bitnim za vas lično, jer vam svako od njih nosi neku lekciju.

Ne volite da se suočavate sa problemima, pre birate da od njih bežite, a kada baš više nemate kuda i gde da pobegnete, u pomoć zovete prijatelje i od njih očekujete da sa vama rešavaju sve vaše situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok