Pobedite letnje vrućine uz pametno i energetski efikasno rešenje

Reč je o Samsung WindFree™ klima uređajima koje karakteriše napredna tehnologija, funkcionalnost i ušteda energije

  • 0
Samsung WindFree™ klima uređaji Foto: Samsung

Svi se radujemo letu i dužim danima, ali moramo priznati da niko od nas ne voli onu neprijatnu vrućinu i vlagu u vlastitom domu. Upravo zato svi tražimo rešenje kojim ćemo osigurati prijatan vazduh, ali i udobnost unutar četiri zida – od standardnih ventilatora koje selimo po prostorijama, pa do onih pametnih klima uređaja koji "osluškuju" potrebe svojih korisnika. Neki od takvih pametnih uređaja su i Samsung WindFree™ klima uređaji koji, osim što stvaraju neverovatno prijatan vazduh u domu, donose uštedu energije i novca, a zbog svog tihog rada u potpunosti minimiziraju buku.

Uvek ugodan i svež vazduh

Složićemo se da su klima uređaji postali nešto što se "mora" imati, a pogotovo ako vam se kuća ili stan nalaze na najsunčanijoj strani. Samsung WindFree™ pokazao se kao odličan odabir jer zbog svoje inovativne i unikatne WindFree™ tehnologije omogućuje neverovatan osećaj svežine bez duvanja, čime stvara idealno okruženje za rad, odmor ili druženje sa porodicom i prijateljima.

Takođe, ovaj klima uređaj osigurava jednako rasprostranjen svež vazduh u svim sobama – od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, pa do spavaće sobe, a sve zahvaljujući hiljadama mikro rupica. Uz pomoć Tri-Care filtera sa visokom gustinom, doprinosi i održavanju vazduha, tako da sprečava izlaz čestica prašine, vlakana pa čak i dlake vašeg kućnog ljubimca, te zbog toga smanjuje nivo bakterija i alergena.

Samsung WindFree™ klima uređaji Foto: Samsung

Funkcionalnost u prostoru

Kod odabira klima uređaja bitna nam je i funkcionalnost i njegova pozicija. Uvek kalkulišemo gde ga je najbolje postaviti, najviše zbog toga što želimo da on hladi prostor, ali da se ne oseća duvanje neprijatnog, hladnog vazduha. Osim toga, pazimo i na to hoće li ona biti zidna ili ipak ona ugradna koja se implementira u plafon. Samsung WindFree™ klima uređaji donose različite mogućnosti za prilagođavanje individualnim potrebama, pa tako možete birati između zidne jedinice, 1-smerne kasete i 4-smerne kasete.

Samsung WindFree™ klima uređaji Foto: Samsung

Ono po čemu se dodatno ističu ovi uređaji je i napredna AI Auto Comfort tehnologija koja na temelju analize vazduha u prostoriji i obrazaca korišćenja klima uređaja automatski prilagođava temperaturu uz optimizaciju i stvaranje idealnih klimatskih uslova.

Uređaji koji štede energiju

Danas takođe gledamo da su nam svi kućni uređaji ekonomični, pa tako i klima uređaji koji za vreme teških letnjih vrućina znaju raditi po ceo dan. Brzo hlađenje po potrebi omogućuje kompresor s Digital Inverter Boost tehnologijom, čime se osigurava energetska efikasnost i ušteda. Ono što dodatno pomaže u uštedi energije je senzor otkrivanja pokreta koji na osnovu vaše aktivnosti u prostoriji reguliše hlađenje.

Samsung WindFree™ klima uređaji Foto: Samsung

Na primer, ako izađete iz prostorije u kojoj se nalazi klima uređaj, on se automatski prebacuje u WindFree™ način hlađenja koji koristi malu brzinu, a sa vašim povratkom, on se ponovno vraća u uobičajeni način rada. Osim toga, odlična stvar je što se WindFree™ klima uređaji mogu povezati i na SmartThings aplikaciju za još jednostavnije i praktičnije korišćenje, ali i daljinsko upravljanje.

Samsung WindFree™ klima uređaji i njihova inovativna tehnologija spas su za nadolazeće vruće, letnje dane, a za više informacija posetite link.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA