Napravi kobasicu po svom ukusu

Čajna, budimska, fruštuk, kulen, vojvođanska... Dobro su i široooko poznati svi ovi Neoplanta delikatesi, ali, da li ste ikada poželeli da sami napravite kobasicu, po receptu koji ste upravo vi osmislili?

  • 2
Neoplanta, Napravi kobacisu po svom ukusu Foto: Neoplanta

Za one prave gurmane, Neoplanta je napravila fenomenalnu igru u kojoj mogu uživati svi ljubitelji kvalitetnih i ukusnih zalogaja.

Reč je o nagradnom konkursu "Napravi kobasicu po svom ukusu", tj. igri koja dozvoljava mašti da se široooko raspline i postane deo Neoplantine široooke zajednice. Svako od potrošača može da istakne svoje kulinarsko umeće, kreativnost i na virtuelan način, preko aplikacije, napravi svoju idealnu kobasicu. Igra pruža mogućnost izbora veličine proizvoda, odnosa mesa i drugih sastojaka, kao i upotrebu različitih začina i dodataka po želji, čime svi virtuelni kulinari mogu doću do finalnog, idealnog proizvoda – kobasice napravljene po sopstvenoj recepturi.

Neoplanta, Napravi kobacisu po svom ukusu Foto: Neoplanta

Svaki učesnik takođe ima priliku da svojoj napravljenoj kobasici da ime, kao i da ispriča zanimljivu priču o njenom nastanku, a kako je celokupan projekat osmišljen kao takmičenje, nakon četiri nedelje prikupljanja recepata potrošača, "idealne proizvode" će oceniti stručni žiri, čime će najbolje i potencijalno najukusnije kobasice dobiti vredne nagrade.

Neoplanta, Napravi kobacisu po svom ukusu Foto: Neoplanta

Dok kombinujete ukuse i kreirate sopstveni recept, ne zaboravite da za sebe, sa strane, postavite i "gricnete" meze iz Neoplanta Delikates asortimana, koje će svojim kvalitetom i ukusom još više probuditi maštu i biti prava inspiracija. Osmislite svoj idealan spoj sastojaka, uživajte natenane i prepustite se hedonizmu.

Vaša idealna kobasica nalazi se na samo nekoliko klikova od vas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA