• 0

Prvo što ugledate na slici otkriće vam na koji način rešavate životne probleme

, Telegraf

Da li odmah rešavate probleme ili čekate da se sve kockice slože pa krećete u "napad"?

  • 0
Optička iluzija

Foto: yourtango.com/Pinterest

Da li odmah rešavate probleme i sami pronalazite izlaz iz situacije ili volite da vam se sve kockice slože kako biste doneli neku odluku, otkriće vam samo jedan pogled na ovu optičku iluziju, prenosi Yourtango.

Način na koji vidimo neku optičku iluziju govori nam ne samo o dominantnoj strani našeg mozga, već nam otkriva i osobine ličnosti kao i tajne koje upravljaju našim životima.

Ova slika otkriće vam kako se nosite sa problemima na osnovu onoga šta ste prvo uočili.

Da li odlučno rešavate probleme i samostalno pronalazite izlaz iz situacije? Ili ipak želite da vam sve bude posloženo kako treba da biste doneli neku odluku?

Pogledajte pažljivo sliku i zapamtite šta ste prvo uočili na njoj.

Ako ste videli zadnju nogu i rep psa:

Vi ste nezavisni, izvan svakog okvira, vi ste mislilac koji se ne libi da zakorači na neotkrivenu teritoriju. Ne volite da primate pomoć od bilo koga, tvrdoglavi ste i smislićete sve i svašta kako biste rešili neki problem.

Ako ste prvo videli njušku psa u prostoru:

Kod vas je mnogo verovatnije da ćete doneti odluku na osnovu svih informacija koje ste dobili. Uvek volite da dođete do rešenja analitički. Za vas važi fraza Abrahama Linkolna koji je rekao: Daj mi 6 sati da rešim problem, a ja ću potrošiti prva 4 da ga definišem.

Međutim, neki ljudi mogu da vide obe iluzije na prvi pogled, a to znači da su oni bolji u uspostavljanju ravnoteže između analitičkog rešavanja problema i kreativnog razmišljanja kako bi došli do najboljeg mogućeg rešenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok