Letnja kolica za bebe ZIZITO Sandra - sigurnost, bezbednost i stil

Biti roditelj u 21. veku je izazov iz više razloga

  • 0
ZIZITO kolica za bebe Foto: Promo

Prvi je ogroman izbor proizvoda, brendova i modela dodataka za bebe koji stvaraju "paradoks izbora" - ozbiljnu konfuziju uzrokovanu dostupnošću previše opcija.

Druga je dinamika našeg vremena – stalno kretanje i mnoge obaveze koje roditelji često moraju da ispune sa svojim detetom.

Da bi najbolje ispunio ove čisto kulturne specifičnosti našeg vremena, švajcarski brend ZIZITO kreira katalog proizvoda koji su sigurni, praktični, mobilni i potpuni u logici savršenog minimalizma.

Danas govorimo upravo o takvom proizvodu - kolicima za bebe ZIZITO Sandra, pogodnim za decu od 6+ meseci i težine do 15 kilograma. Savršen su urbani dodatak, a njihove tehničke karakteristike čine izbor veoma lakim - jer je sada moguće imati sve što vam je potrebno u okviru samo jednog proizvoda.

Konstrukcija i materijali za konstrukciju

ZIZITO Sandra ima laganu i jaku aluminijumsku osnovnu strukturu - dokazano najbolji materijal kada je u pitanju balans između izdržljivosti i težine.

Na šasiju kolica je montiran široki tekstilni umetak od visokokvalitetnih, prozračnih i hipoalergenih tkanina.

Točkovi modela su mali i lagani - napravljeni od meke EVA pene. Materijal kombinuje malu težinu plastike sa glatkim kretanjem prirodne gume, pokazujući veliku izdržljivost oba materijala.

Svi elementi konstrukcije su međusobno povezani pomoću kaljene plastike, koja zadržava svoju lakoću bez ugrožavanja stabilnosti.

A da biste se uverili da je teorija 100% sprovedena u praksi, možete videti individualni sertifikat o bezbednosti modela ZIZITO Sandra, koji je izdala nezavisna laboratorija SGS Svitzerland.

Dizajn i stil

Naravno, funkcionalnost je veoma važna. Ali savršenstvo se može postići samo u kombinaciji sa stilom, estetikom i elegantnom izvedbom.

Model ZIZITO Sandra se oslanja na apsolutno klasičan, univerzalan i čist dizajn, pogodan za sve polove i sve uzraste. Kolica su dostupna u tri varijante boja i to:

  • Čisto crna, bez dodatnih boja i figuralnih elemenata;
  • Jasno siva sa crnim elementima na osloncu za noge i kaiševima;
  • Siva sa belim tufnama koje se nalaze na malim površinama nadstrešnice, pojaseva i oslonca za noge.

Svaki od dizajna je u tamnom rasponu, što obezbeđuje veću otpornost na vidljive mrlje i lakše čišćenje u prisustvu takvih.

Ostali dodaci modela

Čisto tehnički, ZIZITO Sandra je dizajnirana da pruži udobnost i bebi i odrasloj osobi koja brine o njenom kretanju. Da bi se optimizovala bezbednost i udobnost, opremu modela čine:

  • Teleskopska ručka za lakši transport;
  • Opcije podešavanja položaja sedišta i naslona;
  • Praktična korpa za prtljag velikog kapaciteta;
  • Pokrivač za stopala za hladnije mesece;
  • Kočioni sistem sa zaključavanjem zadnjih točkova u jednoj tački;
  • Sigurnosna ploča koja se može ukloniti na prednjoj strani;
  • Sigurnosni pojas sa 5 tačaka sa podesivom veličinom;
  • Lako sklapanje sa jednim dugmetom i kompaktna veličina kada se presavije.

Rezultat je nedvosmislen: savršena mobilnost u urbanom okruženju, lak transport kroz prepreke i velike udaljenosti i 100% garancija bezbednosti dece.

Na kraju, ali ne i najmanje važno – ŽIZITO Sandra je apsolutno pristupačno zadovoljstvo koje je pristupačno za svaki porodični budžet. Ovo je koren kulture i filozofije rada ZIZITO Švajcarska - u pristupačnoj nezi visoke klase. Jer niko nikada, ni pod kojim uslovima, ne treba da bude primoran na kompromise sa onima koje voli!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA