ZIZITO Jack: Savršeno bezbedan dečiji bicikl od 16 inča sa pomoćnim točkovima

Kupovina dečijeg bicikla često je povezana sa mnogim pitanjima i oklevanjem roditelja

  • 0
ZIZITO Jack Foto: Promo

Može li se i u kojoj meri garantovati bezbednost deteta? Koji su najbolji parametri koji mogu garantovati uspešnu dugoročnu upotrebu? Koji su brendovi kojima možete verovati i koje standarde pokrivaju?

Danas vam predstavljamo najkraći mogući odgovor na sve ove dileme. Njegovo ime je Džek, a proizvođač je ZIZITO Švajcarska .

Pored modernog dizajna i odlične izdržljivosti, razlikuje se od konkurentskih modela i individualnim sertifikatom o bezbednosti iz laboratorije SGS Švajcarska, koji garantuje najviši kvalitet sirovina u konstrukciji i odlične performanse stres testova u kontrolisanom okruženju.

Za koji uzrast je bicikl pogodan?

ZIZITO standardne gume za bicikle od 16 inča imaju prečnik naplatka od 40,50 centimetara. Ova veličina se smatra pogodnom za decu uzrasta od šest i više godina, sa približnom visinom između 100 i 120 centimetara.

Robusnog dizajna sa masom praznog vozila od 10,5 kg pogodan je i za bicikliste početnike, zahvaljujući pokretnim pomoćnim točkićima sa obe strane zadnjeg točka.

ZIZITO Jack garantuje najbolji mogući balans između lakoće i stabilnosti, čineći vožnju jednostavnom i bezbednom. Pomoćni točkovi se mogu montirati i demontirati lako i više puta, u skladu sa promenljivim potrebama deteta koje raste.

Prednosti konstrukcije i dizajna ZIZITO Jack

Biciklizam od vozača zahteva određene veštine - da vozi, održava ravnotežu i pravilno se ponaša prema drugim učesnicima u saobraćaju. I iako se ove sposobnosti nesmetano razvijaju kod deteta, bezbedno upravljanje u velikoj meri zavisi od dizajna bicikla, koji kompenzuje svako neiskustvo.

Komponente ZIZITO Jack dizajnirane za brigu o najmlađim biciklistima uključuju:

  • Izuzetno jak čelični okvir, dizajniran da izdrži opterećenje neravnog terena, moguće udarce i padove;
  • Zaštitni čelični venac, koji garantuje besprekornu funkciju lanca i zaštitu od ulaska spoljašnjih predmeta;
  • Dodatna ručka sedišta, koja omogućava nenametljivu roditeljsku kontrolu tokom perioda uvežbavanja vožnje bicikla;
  • Dobro izbalansirani pomoćni točkovi koji minimizuju mogućnost prevrtanja i pada tokom vožnje;
  • Kombinovani kočioni sistem sa kontra kočnicama i kaliper kočnicama, stimulišući intuitivno kočenje u skladu sa željama i mogućnostima deteta;
  • Jedna veličina za sve, koja se pokazala kao najlakši i najsigurniji način za kretanje najmlađe dece;
  • Inovativno dizajnirani branici koji štite dete od prljavštine i kontakta sa opasnostima koje se prenose sa gume – kamenjem, granjem, malim oštrim predmetima itd.
  • Zvono koje se lako koristi za zvučne signale drugim učesnicima u saobraćaju tokom vožnje u parkovima, uličicama i prometnim pešačkim zonama;
  • Meko i udobno sedište, sprečava preopterećenje i nelagodnost čak i tokom dužeg korišćenja tokom dana.

U kombinaciji sa ergonomskim gumiranim ručkama i dodatnom korpom na upravljaču, ZIZITO Jack stvara sve preduslove za bezbednu zabavu i dugotrajnu dinamičnu upotrebu - prema najvišim švajcarskim standardima.

Pristupačan način da budete beskompromisni

Filozofija brenda ZIZITO Švajcarska je jednostavna i ambiciozna - da garantuje najviši mogući sertifikovani kvalitet po najpristupačnijoj mogućoj ceni.

Upravo ovaj koncept možemo videti u potpunosti razvijen u konstrukciji dečijeg bicikla Jack sa pomoćnim točkovima. Objedinjuje najbolje materijale, funkcionalan dizajn i sigurnosne komponente kako bi ga ponudio kao pristupačnu, dugoročnu i pametnu investiciju u džepu svake prosečne porodice.

Bicikl dolazi sa potpunom dvogodišnjom garancijom i obećanjem minimalnih ili nultih troškova održavanja. Dovoljno je voditi računa o podmazivanju lanca, periodičnom pregledu guma i upotrebi u skladu sa uputstvima. Za sve ostalo možete računati na kontrolu kvaliteta u Švajcarskoj - estetiku, snagu, sigurnost i beskompromisni kvalitet po najpovoljnijim cenama na evropskom tržištu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA