Odmor s decom ne mora da bude bauk: Ovaj sprej momentalno gasi požar od opekotina, uboda insekata i ogrebotina

S letnjim temperaturama i celodnevnim boravkom na suncu, dolaze i razna oštećenja kože poput opekotina, uboda od insekata i površinskih ogrebotina kože

  • 0
kajak porodica veslanje Foto: istock.com/LSOphoto

Takve povrede naročito su izražene kod dece jer je njihova koža osetljivija, pa zahteva posebnu negu. Kako bi vaš odmor s porodicom i decom protekao mirno i bez panike oko opekotina, uboda i ogrebotina, u torbi uvek imajte IRIX® sprej koji pruža prvu pomoć kod svih tih stanja.

Jednom kada se opečete na suncu ili u domaćinstvu, kada vas ubode komarac ili se negde ogrebete, dobro znate koliko bi vam dobro došao proizvod koji će pružiti instant olakšanje i pomoći sa zaceljivanjem kože.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Irix Srbija (@irixsrbija)

IRIX® i IRIX® FORTE su sprejevi sa 100% prirodnim sastavom, a namenjeni su hlađenju, umirivanju i regeneraciji kože nakon nastanka opekotina od sunca i drugih opekotina, uboda insekata i ogrebotina. Sprejevi IRIX® i IRIX® FORTE predstavljaju prvu pomoć u nezi oštećene kože, a njihova jedinstvena kombinacija na bazi ekstrakta latica stolisne ruže sadrži flavonoide, voskove i alkohol, koji može pružiti osetno olakšanje i osećaj hlađenja u samo nekoliko sekundi od nanošenja na kožu.

Irix sprej Foto: Promo

IRIX® sprejevi brzo se upijaju i ne ostavljaju trag na koži, a potrebno ih je naneti odmah nakon nastanka opekotine, ogrebotine ili uboda te nanositi više puta dnevno do smanjenja ili potpunog nestanka simptoma. Iako sadrže mnoga negujuća svojstva, IRIX® sprejevi nisu zamena standardnim kremama za zaštitu od sunca te je bitno pravilno zaštititi kožu od štetnog uticaja UV zračenja.

Više informacija o IRIX® i IRIX® FORTE sprejevima možete pronaći na web stranici, a dostupni su za kupovinu u apotekama u pakovanjima od 75 ml i 150 ml.

Irix sprej Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA