Triglav putno osiguranje - Klikom do bezbrižnog putovanja

Konačno je došlo vreme za zasluženi odmor

  • 0
Triglav osiguranje Foto: Triglav

Bilo da vas na letovanju čekaju uzbudljive avanture i obilasci evropskih metropola ili pak leškarenje na nekoj od egipatskih plaža, nestrpljivi ste da se opustite i uživate. Da biste u inostranstvu bili potpuno rasterećeni, bez dvoumljenja ugovorite putno zdravstveno osiguranje.

To će vam pružiti finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta, jer vas na putovanjima mogu iznenaditi bolest i nepredviđene situacije.

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Svaki kupac polisu dobija na svoju e-mail adresu, a osnovne podatke SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Triglav osiguranje Foto: Triglav

Za sve one koji su ovo leto za svoju destinaciju izabrali Evropu, Tunis ili Egipat, kreirali smo posebne pakete porodičnog i individualnog osiguranja. U okviru standard paketa, online kupovinom sa 10% popusta možete ugovoriti:

  • Polisu porodičnog putnog osiguranja i ostvariti popust za osiguranje dece od 50%, (za 10 dana to bi sada već bilo po ceni od 3.556 dinara)
  • Individualnu polisu za 10 dana, sada već po ceni od 1.694 dinara a ukoliko imate više od 70 godina (bez starosne granice) po ceni od 3.387 dinara.

Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ukoliko imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA