Da žilavo meso postane sočno i meko: Isprobajte trik kojim su oduševljene domaćice širom sveta
Marinada je spas za žilavo i tvrdo meso, ali kad nemate vremena za čekanje, postoji kombinacija koja će vam rešiti problem za svega pola sata
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bravo
marinada se koristi za divljač.Ima više recepata, guglajte i probajte. Dobio sam divljeg zeca, napravio marinadu(voda, sirće, beli i crni luk, zelen, šargarepa, bibera u zrnu, crno vino, paštrnak, lorber, itd, bez kima!). Kad je bacio prvi ključ, ostavio da se ohladi "pac"(marinada), i prelio zeca, da odstoji 3-4 dana na hladnom mestu.Tako i prase da se posoli i ostavi se tako 3-4 dana, na hladnom i tamnom mestu, zaštićeno od napada muva.Slađe pečeno meso nisam jeo.Probajte.
Sada
Neće nam to više trebati razmišljajte u pravcu kako da skakavci budu hrskaviji za koju godinu.
Kuvar
Spas je u suvidaciji