Test podsvesti otkriva koliko prošlost utiče na vas: Izaberite jednu od četiri slike i saznajte više o sebi

Zavirite u skrivene kutke svoje podsvesti

  • 2
Slika test Foto:Shutterstock

Stručnjaci veruju da su nas prošlost i stvari koje su se dogodile u prošlosti zapravo i oblikovale onakvima kakvi smo danas. Međutim, pored toga, prošlost zna da boli, da konstantno želi da nas vrati tamo gde smo nekada bili iako naš razum govori suprotno.

Ukoliko ne znate koliko prošlost utiče na vas, sve što treba je da izbarete jeste broj, odnosno slika koja vam privlači pažnju. Ovaj test će vam pomoći da otkrijete da li ste zaglavljeni u prošlosti i gde se nalazite u sadašnjosti.

Slika broj 1

Vi vučete strah i traumu iz prošlosti da ne ostanete sami. Često mislite da ste magnet za toksične i pogrešne ljude, jer ste imali veoma loše iskustvo. Delujete kao da ste ostali zarobljeni u situacijama koje su se nekada dešavale, ali nije tako, jer izlaz uvek postoji, samo treba da ga pronađete. Morate da verujete da zaslužujete dobro. Na taj način ćete privlačiti isto takve ljude.

Slika broj 2

Ako ste izabrali sliku pod brojem dva, to može da znači  da su vas u detinjstvu dosta kritikovali, što roditelji, što vršnjaci. Zbog toga ste se često osećali nesigurno, težili da dobijete uverenje i odobrenje od drugih. Zbog tih stvari iz prošlosti često svoje potrebe zanimarujete kako biste udovoljili drugima. Ali, toga morate da se oslobodite i krenete dalje. Morate da budete sebi najvažniji, jer ako niste dobri za sebe, nećete biti ni za druge.

Slika broj 3

Vi ste sanjar i želite mnogo toga, ali vas strah od odbačenosti sputava. Zbog toga se ne usuđujete da uradite mnogo stvari koje zapravo želite i kao da nemate dovoljno samopouzdanja da sebi kažete "ja to mogu". Morate da pokušate, da načinite prvi korak, jer bez toga ćete stalno tapkati u mestu, večito nezadovoljni.

Slika broj 4

Vi ste osoba koja zbog tuđih grešaka nema poverenje ni u koga. Imate problem da ponovo verujete ljudima, emocionalno ste rezervisani i retko se otvarate prema bilo kome. Zbog nepoverenja ste često usamljeni, pa pokušajte da izađete iz tog začaranog kruga i ponovo nekome pružite šansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA