Profesionalni trubači - garant kvalitetne zabave

Potpuno vas razumemo - kada je vreme da se organizuje proslava, to je vaše vreme da zasijate među svojim prijateljima, rodbinom a često i kolegama

  • 3
Trubači Beograd Foto: Vladica Krstić

Balkan je nadaleko poznat kao centar dobrog provoda, bilo da govorimo o noćnim izlascima ili privatnim proslavama važnih datuma.

Trubači Beograd je sigurno najčešći termin koji se kuca na guglu u sezoni slavlja.

U moru različitih stilova proslava, od kamernih organizacija do trodnevnih slavlja posle kojih je većini gostiju potreban godišnji odmor, jedna stavka je sigurna - ukoliko želite da se baš vaše slavlje pamti i prepričava, izbor muzike ćete shvatiti vrlo ozbiljno.

Gosti će zaboraviti i posluženje i prostor gde ste organizovali proslavu ali će svi zapamtiti kakva je bila atmosfera i da li je podijum za ples bio pun sve vreme. A ukoliko govorimo o vrsti muzike koja će atmosferu sigurno dovesti do usijanja, hajde da govorimo o trubačkim, i to profesionalnim, orkestrima.

Trubači Beograd Foto: Vladica Krstić

Kako izabrati trubače

Prvo pitanje koje se nameće je kako u ogromnoj ponudi napraviti pravi izbor trubačkog orkestra? Kada doneste prvu odluku a to je da li ćete angažovati ulične ili profesionalne trubače, otvaraju se sledeća pitanja koja vam mogu pomoći da doneste dobru odluku. Ukoliko niste u poziciji da vam neko preporuči konkretan orkestar, biće vam korisno da pri odabiru sledeće faktore uzmete u obzir.

Nagrade i nastupi

Jedna od prednosti kada angažujete profesionalne trubače je što oni u većini slučajeva imaju iskustvo nastupanja na različitim manifestacijama. Sabori, nagradna takmičenja, privatne proslave, različite manifestacije samo su neki od vrsta nastupa koje profesionalni trubački orkestar ima iza sebe.

Ovo je važno jer takav muzički sastav može da vam ponudi šarolikost izvođenja i zajedno možete osmisliti nastup baš za vašu proslavu. Dok istražujete video materijale koji su danas dostupni na internetu u slobodnoj formi kao i na internet stranicama udruženja i asocijacija trubača, obratite pažnju i na nagrade. Iznenadili biste se kada biste saznali da izrazito nagrađivani orkestri žele da nastupaju i na privatnim proslavama ukoliko se vaša estetika i stil poklapaju sa njihovim.

Vrsta repertoara

Iako je prva misao da se orkestar bira po vrsti repertoara koju izvodi, mi bismo vas posavetovali da razmišljate šire od toga. Istina je da postoje orkestri koji se specijalizuju za na primer svadbe ili oni koji se najčešće angažuju za rođendane i to može biti vaš osnovni kriterijum takođe. No, možete poći i drugim putem.

Izaberite trubački orkestar koji izvodi različite žanrove jer će takav moći da se prilagodi na licu mesta rasploženju na vašoj proslavi. Umetnost kreiranja dobre atmosfere je i sposobnost da reagujete kada ono što ste u teoriji isplanirali ne donosi rezultate na licu mesta. Sa kvalitetnim orkestrom koji iza sebe ima iskustvo, ovo neće biti prepreka već prilika da se proba nešto novo i nastavi sa kvalitetnim provodom.

Trubači Beograd Foto: Vladica Krstić

Sarađujte sa profesionalcima

Pri izboru orkestra za vašu proslavu, najbolje je da se prepustite timu, na čelu sa menadžerom Vladom 061 20 35 009 i 063 78 00 413, koje se već 15 godina bavi organizovanjem nastupa trubača u celoj Srbiji i EU. Prvo pitanje koje se postavlja je u kom gradu će se održavati vaše slavlje. U tom smislu, iskusni organizatori nastupa trubača u celoj Srbiji će moći da vam ponude opciju više gradova. Takođe, svaki proces biranja počinje od informacije o vašem budžetu. Sa tako razvijenom produkcijom, vama je preostalo samo da izaberete najbolju opciju i prepustite profesionalnim trubačima da atmosferu vašeg slavlja dovedu do usijanja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    25. avgust 2022 | 15:58

    Bolje trubače nisam slušala uživo... Ovo je sjajno... Bravoooo!!!

  • Helena

    25. avgust 2022 | 17:35

    Momci su stvarno odlični... Sve pohvale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA