Shoppster oduševljava: sve što želite na jednom mestu

Sezona odmora je gotovo na izmaku, školska godina samo što nije

  • 0
Shoppster Foto: Marija Timotijević/Studio One

Kuva se zimnica, sređuju se ormari. Toliko je stvari koje treba završiti, vremena kao i uvek – nedovoljno. Shoppster vam omogućava da nađete na jednom mestu sve, bez izlaska iz kuće, a da kupovina bude brza, jednostavna, laka i sigurna.

Tokom već pune dve godine, Shoppster je lider u polju online kupovine u Srbiji. Najveća online i TV prodavnica svakodnevno se trudi da svojim kupcima omogući jedinstveno iskustvo kupovine, veliki izbor proizvoda, poznate svetske brendove, ali i široku ponudu malih domaćih proizvođača.

Na Shoppster.rs trenutno možete naći više od 180.000 proizvoda – u kategorijama: Bela tehnika i Mali kućni aparati, preko kozmetike, alata, posuđa i tekstila, do dečje garderobe i opreme za školu. Svaka kupovina na Shoppster.rs može da se obavi u svega nekoliko klikova, a na raspolaganju su vam i različiti načini dostave – dostava na adresu i dostava na jedan od preko 100 paketomata širom Srbije. Dostava na paketomatima za sve Shoppster Smart članove je besplatna – poručite šta želite i samo ga pokupite ispred kuće kad želite, bez skrivenih troškova. Ne morate da razmišljate da li ćete biti na adresi kad dođe kurir.

Osim poznatih svetskih brendova, kojih je na Shoppster.rs preko 3.500, svakodnevno se ulistavaju i mali domaći brendovi – kojima Shoppster pomaže da jačaju svoju poziciju na tržištu i više zarađuju. Do sada je preko 300 malih prodavaca uvećalo svoju prodaju zahvaljujući plasmanu proizvoda preko Shoppster.rs i sve to bez dodatnih ulaganja – jer im Shoppster omogućava sve što je potrebno – tehnološki superiornu platformu, neophodne kanale komunikcaije, marketing ulaganja, kao i eksperte iz svih oblasti koje mogu da im budu značajne za dalji rast.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA