≫ 

Možete li uočiti šolju vruće čokolade na ovoj slici za 7 sekundi?

Primećujete li je u mnoštvu pingvina?

  • 4

Optičke iluzije nam pomažu da angažujemo svoj mozak i oči na kratak vremenski period, istovremeno pružajući preko potrebnu vežbu našim moždanim vijugama.

Na ovoj slici Gergelija Dudaša, mađarskog umetnika, možete videti da su se pingvini na Antarktiku okupili i proslavljaju početak zime.

Primećujete da su neki pingvini zauzeti pravljenjem Sneška, dok drugi pingvini pecaju. Neki od pingvina su na skup došli sa kapama različitih boja, a među njiema je negde skrivena i šolja tople čokolade.

Da li ste već primetili šolju tople čokolade? Korisnici interneta sa izuzetnim veštinama posmatranja i veštinom za rešavanje optičkih iluzija možda su već pronašli šolju tople čokolade.

Ako vi niste, pogledajte rešenje na sledećoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    28. septembar 2022 | 18:04

    Ovdje je riječ o pingvinu koji drži šoljicu u ruci!Gdje vama topla čokolada pade na pamet?U ostalom pingvin koji drži šoljicu u ruci jeste dole u desnom ćošku!

  • Vlajko

    28. septembar 2022 | 19:23

    Našao sam posle jedno 6 do 7 min i to sam išao vizuelnom medom negacije. TOPLA - NE ZNAM DA LI JE ŠOLJA-IMA SAMO NEKE OBRISE P. S. LOŠ FOKUS I PIKCEALIZACIJA NA SAMOJ SLICI... INAČE SAM FOTOGRAF SA 27G GOD. ISKUSTVA

  • Alex

    28. septembar 2022 | 23:04

    To je soljica čaja zato nisam dobro video!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA