Zašto je baš ova jesen posebna?

Šta se desilo, kako je leto tako brzo prošlo?

  • 0
Extreme Intimo Foto: Extreme Intimo

Još uvek imate morski ten, vidi vam se jasna crta od kupaćeg kostima, a napolju je kiša i morate da nosite sve što prekriva vašu divno preplanulu kožu. Tragedija! Gledate slike sa letovanja i maštate o tome kako ćete jednom živeti na moru, dosta vam je i jeseni i zime, hladnoće i kišobrana.

Razumemo vas i podržavamo, jednog dana se preselite u toplije krajeve, što da ne. Ali, do tad, zašto ne biste prihvatili stvari kakve jesu i iskoristili najviše od toga? Tu ste gde ste, jesen je počela i nema nazad. Na vama je kako ćete da se nosite sa tim. Možete da očajavate i patite za letom, a možete i da potražite neku lepotu u trenutnom stanju stvari.

Zašto vam jesen ne bi poslužila kao inspiracija? Uzmite na primer njene boje, maslinastu, boju terakote i čokolade i kupite nekoliko krpica baš u tim nijansama. Zastanite na tren i zamislite svoju preplanulu kožu u kombinaciji sa nekom od njih. Spoj vašeg privlačnog tena sa umirujućim notama ovih boja, stvara divan vizuelni sklad. I evo još jednog razloga zašto je jesen dobra – ne zahteva komplikovane materijale, koji nisu baš najprijatniji a ni laki za održavanje. Jesen je pravo godišnje doba za pamučnu odeću. I to takvu odeću koja se može nositi od odlaska do prodavnice do izlaska u grad. Samo menjajte obuću. Ako vas društvo bude zvalo na piće dok bindžujete seriju, sa kauča iz papuča uskočite u cipele i spremni ste.

Extreme Intimo Foto: Extreme Intimo

A zašto je baš ova jesen posebna, otkrićete ako posetite sajt ili prodavnicu našeg domaćeg brenda, Extreme Intimo-a. Njihova nova Comfort kolekcija, inspirisana je baš bojama jeseni – maslinastom, terakotom i bojom čokolade. Osim boja, vašoj koži prijaće i prirodni materijali kao i udoban kroj.

Sigurni smo da ćete pored osećaja slobode, dobiti i mnoge komplimente za svoj izgled.

Možda jesen i nije tako loša?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA