Sveže pecivo u Lidl pekarama u bilo koje doba dana

Iz bogatog asortimana proizvoda koji su dostupni u svim Lidl prodavnicama, među najvoljenijima su oni iz Lidlove pekare

  • 1
Lidl pekara Foto: Lidl

Tokom celokupnog dana, potrošači mogu odabrati neki od vrelih i svežih proizvoda koji su u tom trenutku izašli iz peći i krenuli da šire mirise kvalitetnog testa. Svi pekarski proizvodi se peku po nekoliko puta dnevno što vam pruža priliku da uz svoje omiljeno pecivo i jutarnju kafu započnete dan, ali isto tako i da posle napornog dana sebi priuštite ukusan zalogaj.

Svi hlebovi i peciva su proizvedeni uz pažljivo odabrana zrna žitarica, što testu daje prepoznatljivu hrskavost i punoću. Među hlebovima se izdvaja ražani hleb sa preko 85% raži, koji svojom hranljivošću pruža neophodnu energiju tokom čitavog dana, dok pšenični hleb prekriven miksom semenki različitog tipa zadovoljava potrebe svih režima ishrane.

Lidl pekara Foto: Lidl

Slano pecivo iz Lidlove pekare je idealno za sve one koji u nadolazećim hladnim jutrima pre početka obaveza tragaju za vrućim i mekanim užitkom, a mogu odabrati između slanih pereca, višeslojnog lisnatog testa, kroasana sa 24% maslaca i prepoznatljivog bureka. Takođe, za sve ljubitelje slatkog zadovoljstva, Lidlove krofne su dobra poznanica, a iz široke ponude se još izdvajaju belgijska poslastica sa pekam orasima i kroasan sa nugat kremom.

Lidl pekara Foto: Lidl

Koncept svežeg peciva u Lidlu nastao je iz odlučnosti da se potrošačima u bilo koje doba dana omogući pristup svežim proizvodima i vremenom je prerastao u jedno od najvažnijih načela kompanije, pri čemu se jednostavnim samoposluživanjem sprečavaju potencijalne gužve.

Ukoliko ste se uželeli kvalitetnog peciva čiji miris podseća na detinjstvo, posetite najbližu Lidl prodavnicu i iz široke ponude Lidlove pekara, odaberite zadovoljstvo po vašoj meri.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA