Koje su prednosti individualne nastave stranih jezika?

U današnje vreme znanje nekog stranog jezika je postalo obavezno, posebno ako govorimo o poslovnom svetu

  • 0
EQUILIBRIO Foto: EQUILIBRIO

Strani jezici vam, osim prednosti pri zapošljavanju, pružaju i proširenje vokabulara, priliku da upoznate drugačiju kulturu i unapredite svoje poznavanje opšte kulture.

Ipak, za učenje stranog jezika je potrebno vreme, koga mnogi od nas nemaju dovoljno. Šta se dešava ukoliko želite da naučite stani jezik, a slobodnog vremena na raspolaganju imate jako malo? Kako odabrati pravu školu stranih jezika i odgovarajući vid nastave? Kako se uklopiti u termine? Na ova pitanja ćemo pokušati da damo odgovor u nastavku.

Grupna ili individualna nastava stranih jezika?

Ako ste odlučili da naučite novi strani jezik ili već postojeće znanje jezika podignete na viši nivo, već ste napravili prvi korak ka tome. Sledeći korak je izbor odgovarajuće vrste nastave.

Ako vam vreme ne predstavlja bitan faktor i ako ste fleksibilni u pogledu termina, grupna nastava će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Ukoliko želite brz napredak i nastavu prilagođenu sebi, najbolji izbor su individualni kursevi.

EQUILIBRIO Foto: EQUILIBRIO

Individualni kursevi stranih jezika su idealni za sve polaznike koji žele brzi napredak u učenju jezika, koji žele da usavrše strani jezik na posebnu temu ili u okviru određene oblasti, kao i da rade isključivo na unapređenju onih jezičkih veština koje su im potrebne za obavljanje određenog posla ili u pogledu kojih osećaju nesigurnost.

Najbolji individualni kursevi stranih jezika 

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem od 2001. godine organizuje široku ponudu sertifikovanih kurseva stranih jezika prilagođenih svim uzrasnim grupama.

Pored grupne nastave, EQUILIBRIO u svojoj ponudi ima i visokokvalitne individualne kurseve stranih jezika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, norveškog, švedskog i francuskog jezika.

EQUILIBRIO Foto: EQUILIBRIO

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i praćenju najsavremenijih trendova u nastavi, EQUILIBRIO je razvio metod uz koji preciznim ulaznim testiranjem određuje nivo predznanja polaznika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua, utvrđuje specifične potrebe svakog polaznika. Nakon toga se pristupa kreiranju jedinstvenog individualnog nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Individualni kursevi jezika se održavaju u KLASIČNOJ učionici (u nekom od nastavnih centara) ili u VIRTUELNOJ učionici (ONLINE UŽIVO). Razlike u kvalitetu nastave nema, a na polazniku je da odabere koja vrsta nastave mu više odgovara.

Individualni kursevi u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu se nude u okviru paketa od 10, 20 i 30 individualnih časova, a nakon uspešno položenog završnog testa polaznici individualnih kurseva dobijaju i zvanični Sertifikat.

Ako ste zainteresovani za individualnu nastavu potpuno prilagođenu vama, više informacija možete pronaći ovde www.individualnikursevi.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA