Test podsvesti: Ono što prvo ugledate na ilustraciji otkriva vaš najveći strah u ljubavi

Ukoliko ste se pitali zbog čega ne možete da se opustite u ljubavnim relacijama, odgovor se možda krije u vašoj podsvesti

  • 0
Optička iluzija lobanja Foto: YourTango

Većina ljudi tretira optičke iluzije kao zabavu i razbibrigu. Ali, one mogu da budu korisne i na drugi način i da nas nateraju da razmislimo o onome što se skriva u našoj podsvesti.

Ilustracija koja je pred vama predstavlja baš takav izazov - otkriva koji su vaši najveći strahovi u ljubavnim vezama.

Sve što bi trebalo da uradite jeste da je pogledate ilustraciju i zapamtite koji simbol ste prvo ugledali. Iza tog simbola krije se mogući odgovor o vašim najdubljim emotivnim strahovima.

Ako ste prvo ugledali kolibrije sa oreolima…

Verovatno ste i sami primetili da ste u emotivnoj vezi skeptični prema voljenoj osobi. Stalno dovodite u pitanje istinitost onoga što čujete ili vidite, večito sumnjate u vernost “druge strane”... Na “duge staze” ovakvo ponašanje može da bude kobno za vezu.

Oslobodite se preterane nepoverljivosti i poradite na samopouzdanju.

Ako ste prvo uočili leptira…

Po prirodi ste veliki romantik i voleli biste da imate jednu ljubav za ceo život. Ali, vreme u kom živimo uverava nas u suprotno - malo je ljubavnih parova koji su verni jedno drugom od detinjstva do starosti.

Ukoliko strahujete da vaša emotivna veza neće potrajati, dajte sve od sebe da se oslobodite tog straha i naučite da uživate u trenutku. Takođe, ne dozvolite da loša iskustva koja imate iz prethodnih veza utiču na vas da se povučete u sebe i da se odreknete ljubavi samo da biste se spasili potencijalnih razočaranja.

Ako ste prvo ugledali vinovu lozu…

Nekad ste verovali da svako na svetu mora da sretne svoju “srodnu dušu” i da će se “sudbina pobrinuti” da se to dogodi “u pravo vreme”. A onda su prošle godine i vi ste ostali sami, čekajući “princa na belom konju” ili “princezu na zrnu graška” koji nikako da se pojave…

Ne postoji idealan muškarac, kao što ne postoji ni idealna žena, ali ako nikome ne dozvolimo da nam priđe nećemo ni saznati da li je ta osoba možda idealna za nas.

Ako ste prvo ugledali lobanju…

Moguće je da su vaše emotivne veze trajale kratko, jer podsvesno imate strah da ćete, ako se zaljubite i prepustite drugoj osobi, izgubiti sebe.

Zapitajte se da li iza tog straha stoji loše iskustvo - vaše ili tuđe, i zašto ste mu dozvolili da upravlja vašom sadašnjošću, pa i budućnošću. Ljubav je nešto što bi trebalo da nas oslobađa, a ne da nas stavlja u okove. Kad na taj način počnete da posmatrate ljubavnu vezu, brzo ćete se osloboditi potisnutog straha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA