Želite da napravite proslavu ili venčanje? Izabrali smo za vas objekte koje obavezno morate pogledati

Zatvorite oči i razmislite o vašem danu iz snova

  • 0
Infinity event centar Foto: Ivan Stanivuković

Gde ga zamišljate? U velikoj sali nekog luksuznog event centra, restoranu, kafani ili …? U Beogradu postoji veliki broj različitih vrsta lokacija za proslave, venčanja, jubileje ili korporativne događaje i zato verujemo da će vaša potraga biti uspešna!

Osim željenog stila za venčanja ili proslavu, nekoliko je stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru lokacije za proslavu.

Zato smo odlučili da podelimo sa vama 5 omiljenih lokacija za proslavu o kojoj će svi pričati.

Evo nekoliko korisnih predloga za vaš poseban dan ili proslavu:

Ukoliko želite da proslavite rođendan, venčanje, krštenje ili godišnjicu firme uz pogled koji oduzima dah, fenomenalnu muziku i klopu onda je svakako preporuka The Dream ili Infinity event centar koji se nalaze u Beton hali.

Ova dva event centra se ponose internacionalnom kuhinjom, ali se posebna pažnja poklanja tradicionalnim, srpskim specijalitetima. Tim kulinarskih majstora koji stoji iza svakog jela trudi se da svaki zalogaj predstavlja istinski gastronomski užitak.

The Dream event

The Dream Vam nudi poseban doživljaj i nezaboravnu zabavu u romantičnom ambijentu. Sa pogledom na ušće Save u Dunav koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Spoj impresivnog, elegantnog i luksuznog ambijenta i profesionalne usluge, učiniće da ekskluzivni momenti zablistaju posebnim sjajem.

Ideja im je da postanu sinonim za glamurozna i moderna venčanja i proslave u samom centru Beograda.

Infinity event centar 

Infinity event centar predstavlja moderan, sveden i funkcionalan restoran za svadbe i ostale svečanosti. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor dekorišete i brendirate prema Vašim potrebama, kako bi atmosfera Vašeg venčanja ili druge svečanosti bila na svetskom nivou.

Slobodno možemo reći da, kako izgledom tako i profesionalnošću, osoblje zadovoljava sve standarde svetskog ugostiteljstva.

Restoran "Dva jelena" 

Restoran "Dva jelena" nalazi se u samom srcu Beograda, u boemskoj četvrti Skadarlija. I u današnje vreme, Skadarlija važi za najpopularniji beogradski kraj, gde možete doći i uživati uz nezaboravne tamburaše i autentičan ambijent ovog restorana. Vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, kao i bogat izbor pića najbolja su garancija za vaše slavlje.

Restoran "Sport"

Restoran "Sport" ima veoma dugu tradiciju, ali u novom ruhu smešten na samoj Autokomandi, pa je veoma pristupačan iz svih delova grada.

Sa prostranom zatvorenom baštom u novom ambijentu kapaciteta do 250 mesta možete uživati u čarima starih tradicionalnih srpskih jela.

Ovaj restoran ima i dve odvojene sale koje se mogu zakupiti u zavisnosti od broja osoba,kao i sopstveni parking.

MOON.Ze

Gardoš je najautentičnije mesto Zemuna.

Na Gardošu pored Milenijumske kule, svoje mesto pod suncem sa pogledom na reku našao se u našem predlogu i Moon.Ze

Ova prostor uređen je tako da na autentičan način dočara urbani zemunski duh. Oni u svojoj ponudi imaju gastronomske specijalitete iz svih krajeva sveta.

Ovde se uživa na poseban način, upravo zato što je lokal uređen tako da odgovara različitom profilu ljudi, te da svako pronađe nešto u čemu će uživati.

Nadamo se da smo vam pomogli da izaberete vaše omiljeno mesto za proslave ili venčanja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA