Samsung Bespoke mašine - Kako najefikasnije oprati i osušiti veš

Pranje i sušenje veša prioritetni su kućni poslovi koji zahtevaju potpunu besprekornost, kako bi i higijena i izgled garderobe bili na željenom, visokom nivou

  • 0
Samsung mašine za veš Foto: Samsung

Mašine za pranje, ali i za sušenje veša, moraju biti prava podrška svom vlasniku za vrhunsko, pedantno obavljanje ove aktivnosti. Zahvaljujućim moćnim, pouzdanim i preciznim performansama koje korisnicima štede energiju, resurse i troškove, kompanija Samsung Electronics ima upravo takve mašine za pranje i sušenje veša, koje će učiniti da svačiji garderober zablista.

Samsung proizvodi svoj posao obavljaju maksimalno efikasno, dok su ujedno veoma održivi, dizajnirani tako da krase enterijer i prijaju oku, a kada govorimo o funkcionalnosti i efikasnosti, rade po principu precizne inteligencije. Besprekorne u svom radu, Bespoke mašine sa prednjim punjenjem takođe pružaju i nivo pogodnosti i efikasnosti koji omogućavaju potrošačima širom sveta da štede energiju, vodu i deterdžent kroz održivost koju pokreće veštačka inteligencija. Dopuštajući deterdžentu da brzo prodre u tkanine i ukloni prljavštinu – čak i u hladnoj vodi, ove mašine omogućavaju visoke standarde čistoće i higijene za odeću svojih korisnika.

Samsung mašine za veš Foto: Samsung

Kada je u pitanju sušenje veša, Bespoke AI™ mašina za sušenje veša takođe nudi brojne opcije koje štede energiju. Energetski efikasniji, isplativiji i nežniji način sušenja odeće omogućen je tehnologijom toplotne pumpe u Bespoke AI™ sušilicama. Sa energetskom ocenom A+++,5 Bespoke AI™ mašina za sušenje veša koristi ekološki osvešćenu tehnologiju digitalnog inverterskog kompresora za sušenje veša, što je brže i efikasnije moguće. Tehnologija AI Dry, posebno, u kontinuitetu prati temperaturu i vlažnost dok prilagođava postavke kako bi se osiguralo da se veš optimalno osuši i da se ne gubi energija. Mašina za sušenje veša takođe može smanjiti ukupne troškove rada i ugljenični otisak zahvaljujući korišćenju recikliranog toplog vazduha.

Eco friendly tehnologija

Pored sjajnih mogućnosti koje pruža za lako, a kvalitetno pranje i sušenje veša, nova linija Bespoke AI™ mašina za pranje i sušenje veša opremljena je revolucionarnim ekološki osvešćenim tehnologijama za smanjenje ispuštanja mikroplastike iz odeće. Bespoke AI™ mašina za veš sadrži program pranja koji smanjuje emisije mikroplastike iz odeće za 54% korišćenjem tehnologije filtera za hvatanje ovih štetnih plastičnih čestica.

Samsung mašine za veš Foto: Samsung

Osim smanjenja mikroplastike, Bespoke AI™ mašina sadrži još više ekološki osvešćenih karakteristika kako bi korisnicima omogućila da iskuse svakodnevnu održivost bez žrtvovanja performansi. Kao energetski učinkovita mašina broj jedan na tržištu, Bespoke AI™ mašina za veš opremljena je Samsung tehnologijom AI Ecobubble™. Korišćenje hladne umesto tople vode bez dodavanja dodatnog vremena ciklusa pomaže korisnicima da uštede do 70 posto potrošnje energije uz AI Energy Mode model rada na SmartThings Energy.

Osim toga, Bespoke AI™ mašina za veš dolazi s AI Wash senzorima koji mere težinu veša i nivo zaprljanosti kako bi se osiguralo da se koristi optimalna količina vode, deterdženta i energije, smanjujući otpad. SpaceMax™ tehnologija omogućava mašini za veš da koristi veći bubanj bez povećanja njegovih vanjskih dimenzija, dajući potrošačima veliki kapacitet od 11 kilograma (kapacitet od 5,3 kubičnih stopa za američke modele mašina za veš s prednjim punjenjem) za veća opterećenja. Jedinstveni dizajn ravne prednje strane Bespoke AI™ mašine za veš i razne mogućnosti boja osiguravaju da se uređaj može lako uklopiti u bilo koji prostor.

Samsung mašine za veš Foto: Samsung

Promotivni period

Ukoliko do 6.11. kupite neki od Samsung frižidera ostvarujete popust do 40% na novu veš mašinu. Opremite svoj dom najboljim komadima Samsung bele tehnike i budite bezbrižni 20 godina. Takođe, dobijate 20 godina garancije na kompresor Digital Inverter™ kao i na motor Digital Inverter™.

Detalje promocije i spisak proizvoda potraži na stranici www.samsung.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA