Jelen pivo časti nove tate kroz kampanju "Jelen za tate"

Da je roditeljstvo posebno poglavlje u životu, za koje se niko u potpunosti ne može pripremiti, svi znamo

  • 1
Jelen pivo Foto: Promo

Dok su hrabre mame i bebe broj jedan u toj priči, važno je misliti i na tate koji takođe ulaze u novu životnu fazu obojenu mešavinom neizmerne radosti i sasvim nove odgovornosti.

Kao brend koji neguje tradiciju i porodične vrednosti, Jelen pivo je posebnu pažnju usmerilo na novopečene tate, koji su dočekali svoje bebe da sa njima uđu u sasvim novo poglavlje života. Od brižnog iščekivanja novosti iz bolnice, preko uzbuđenog dovođenja mame i bebe kući pa do adaptacije na sasvim nov način funkcionisanja – put novog tate, zajedno sa mamama, nepredvidiv je, prožet najlepšim emocijama, ali brojnim neprospavanim noćima.

Zato je u sezoni proslava i praznika, Jelen pivo tu da ulepša specijalne trenutke opuštanja i zdravice koji posebno znače svakom novom roditelju. Svim tatama koji su se ostvarili u roditeljskoj ulozi od oktobra ove godine do januara 2023. godine, nakon što se prijave na stranici www.jelenzatate.rs na kućnu adresu stići će unikatna i personalizovana gajba piva, posebno imenovana samo za njih. Ovim gestom Jelen na jedinstven način tatama želi da ulepša jedan od najvažnijih događaja u životu, ohrabri ih i da snagu da budu najveće podrške bebama i mamama.

Dok tate nazdravljaju, zna se da mame zaslužuju poseban tretman i negu, a kompanija je mislila i na njih. U saradnji sa partnerima pripremili su i poklon iznenađenja za mame.

Slavimo zajedno za naša dobra vremena!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA