Osigurajte svoj dom i bezbrižno stvarajte upomene sa prijateljima

Jesen je period kada najviše vremena provodimo u udobnosti svog doma

  • 0
AMS Osiguranje Foto: AMS Osiguranje

Druženje sa prijateljima premešteno je iz bašti lokalnih kafića u dnevne sobe naših domova. To treba da bude podsetnik svakome od nas da osigura svoj dom.

Sačuvajte svoju oazu mira i sigurnosti i budite brezbrižni uz polisu Imovinskog osiguranja AMS Osiguranja. Ukoliko osigurate svoj dom, prijatelji iz AMS Osiguranja pokriće eventualnu štetu nastalu na vašem stanu ili kući, kao i svih stvari i dragocenosti koje se nalaze u vašem domu. Jedinstvena polisa osiguranja, osim navedenih, ukoliko je ugovoreno, podrazumeva i pokriće rizika od šteta koje nezgoda u vašem domu može pričiniti trećim licima.

Osiguranje doma više nije luksuz nego svojevrsna potreba! Za samo 2.156 RSD godišnje možete osigurati objekat površine 50 m2, stariji od 5 godina, od požara i izliva vode iz instalacija, i biti bezbrižni tokom cele godine. Navedena premija se odnosi samo na osiguranje objekta, bez osiguranja stvari u domaćinstvu.

Javite se AMS Osiguranju na broj 0800 009 009 i njihovi ljubazni agenti daće vam informacije o svim mogućnostima za osiguranja imovine koje AMS Osiguranje nudi, a zahtev možete uputiti i na e-mail adresu info@ams.co.rs.

Ako želite da svoj dom osigurate online, to možete uraditi brzo i lako na webshop.ams.co.rs.

Sada kada se osigurali svoj dom, preostaje vam samo da okupite svoje prijatelje i uživate u stvaranju zajedničkih uspomena u udobnosti svog doma.

Kompletnu ponudu za osiguranje imovine možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA