Shoppster nudi popuste do 50% za Crni petak

Na prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji možete pronaći sve što vam je potrebno po najpovoljnijim cenama

  • 0
Shoppster Black Friday Foto: Promo

Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji, i ove godine spremno ulazi u period najveće potrošačke groznice – Crni petak. Najsavremeniji domaći "one-stop shop" sa više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, pripremio je brojne pogodnosti za sve kupce, od najvećih popusta ikada zabeleženih na ovoj platformi, sve do novih usluga u domenu dostave koji će šoping euforiju učiniti udobnijom, jednostavnijom i bezbednijom.

Bilo da su u pitanju svetski priznati brendovi ili zanatske ponude malih preduzetnika, Crni petak na Shoppsteru će pokriti sve kategorije proizvoda, sa posebnim akcentom na trenutno najpopularnije: bela tehnika, mali kućni aparati, računari i moda.

-Crni Petak se u svetu, a sada već uveliko i kod nas, često vezuje za ogromne gužve u prodavnicama, haotične scene ispred kase i ponajviše neprijatnu trku u strahu da će najpopularniji i najjeftiniji artikli brzo nestati sa polica. Shoppster je zato tu da ovu sliku potpuno promeni, i biće nam veliko zadovoljstvo da najveću godišnju šoping groznicu pretvorimo u brzo, lako i bezbedno iskustvo iz udobnosti naših domova. Kupce očekuju popusti do čak 50 odsto u svim kategorijama, gotovo neograničene prilike za ozbiljno velike uštede, a naši partneri iz kurirske službe DExpress su tu da obezbede finalni "pečat" najsavremenijim uslugama dostave na našem tržištu. Crni petak je uvek veliki test za sve igrače, i ritejl i eCommerce industriju, ali mogu sa sigurnošću da kažem da u njega ulazimo spremni, da mu se radujemo i da željno iščekujemo utiske naših kupaca - objašnjava Ljiljana Ahmetović, izvršna direktorka kompanije.

Shoppster Foto: Shoppster

U ovom periodu još više dolaze do izražaja pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – iz kompanije poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu, pomoću ovog programa, da dodatno uštede, detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im treba po nikad povoljnijim cenama.

-Pored kupaca, naravno, sada je takođe važan momenat i za sve male i mikro preduzetnike koji žele da povećaju prodaju i dosegnu višestruko veći broj potencijalnih kupaca. Oni su svi dobrodošli na Shoppsteru, a mi ćemo im, kao i uvek, pored lakog i brzog ulistavanja pružiti svu dodatnu podršku i edukovati kako da pametno posluju u rastućoj eCommerce industriji - dodaje Ahmetović.

Spektar usluga dostave u ovakvim periodima je posebno važan, jer se očekuje obaranje svih rekorda u broju porudžbina. Shoppster, pored brze isporuke na željenoj adresi, nudi mogućnost preuzimanja pošiljki na DExpress paketomatima širom zemlje, što čini online kupovinu još bržom i lakšom.

Posetite Shoppster.rs i proverite kakve sve pogodnosti nudi za Crni Petak.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA