HEINEKEN® novom kampanjom poručuje da napravite balans u poslu i privatnom životu

"Sve je moguće ako ste uporni i vredno radite", samo je jedna od mnogih izreka u nizu koje opisuju današnju kulturu odnosa prema poslu

  • 1
Heineken The Closer Foto: Heineken

Realnost je da je vredan rad ponekad potreban za uspeh i slavu, ali stvari koje na tom putu propustimo često su neprocenjive. Ako verujete da uspeh dolazi samo upornim i vrednim radom, pokušajte da ne idete u krajnost. Kako bi skrenuli pažnju na disbalans koji se stvara između posla i privatnog života, HEINEKEN je osmislio inovativni otvarač za flaše, The Closer.

On predstavlja tehnološku inovaciju u obliku otvarača za flaše koji samo jednim pokretom isključuje sve vaše radne aplikacije! Osim što ćete osetiti automatsko olakšanje, moći ćete da uživate u osvežavajućem ukusu Heineken® piva. Ovaj uređaj na simboličan način šalje važnu poruku da je skroz u redu da odvojimo vreme za predah i da uživamo!

Osoba koju ste pozvali trenutno nije dostupna uživa u tišini i Heineken® pivu

Da li ponekad uhvatite sebe da proveravate telefon, a da ne znate ni zašto ste ga isprva uzeli u ruke? Čujete notifikacije koje nisu ni stigle i imate neodoljivu želju da za svaki slučaj proverite mail. HEINEKEN je osmislio duhovito rešenje za ovakve situacije. Uz the Closer samo jednim pokretom dobijate mir i tišinu, ali i otvorenu flašu Heineken® piva. Dobar kompromis ako nas pitate!

Heineken The Closer Foto: Heineken

Odmor je sada na dohvat ruke

Rad, rad i samo rad! Iako volite i dajete svaki atom sebe u svoj posao, što je vredan kvalitet, pokušajte da održite balans između poslovnog i privatnog. Ovo se ponekad zanemaruje kao problem, ali da bi dostigli vrhunac produktivnosti i efikasnosti, pokušajte da nađete vreme za redovan odmor i rekreaciju.

Osluškujte sebe i svoje navike!

Ako uhvatite sebe da dosta vremena provodite u listanju sadržaja na Instagramu ili Tik Toku, ovo može biti jedan od znakova da bežite od pravih obaveza jer ste prezasićeni istima. Ponekad, u nadi da ćemo izbeći obaveze koje nas pritiskaju, sebi možemo da stvorimo veći stres jer su obaveze baš tu gde smo ih i ostavili. Krajnji cilj ipak je uspostavljanje pravog balansa između poslovnog i privatnog života.

Heineken The Closer Foto: Heineken

Zaključak je da je potrebno da osvestimo da rad bez granica nije neophodan za uspešnu poslovnu karijeru. HEINEKEN se upravo bavi ovom rastućom neravnotežom u poslovnom i privatnom životu, a uređajem The Closer, čudesnim otvaračem za flaše, ustvari simbolično šalje poruku da je potrebno da radimo pametnije i težimo ka uspostavljanju ravnoteže između dve važne sfere naših života.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA