Tajna oslikana rukom

U prethodnih trideset godina, naši životi su se promenili, a sa njima i navike koje ih čine

  • 0
Bakina Tajna ajvar Foto: Bakina Tajna

Srećom, sav taj siloviti skok unapred nije promenio one stvari koje su se kroz godine pokazale kao važne. Sve ono do čega nam je stalo i zbog čega je život, u stvari, lep.

Ukusi koje pamtimo, boje kojih se sećamo, mirisi kojima se radujemo, ostaju netaknuti tehnološkim ili bilo kakvim drugim promenama. Ono što ih "bezbedno" prenosi iz godine u godinu, sa mesta na mesto, iz epohe u epohu je stara dokazana veština.

Bakina Tajna je tajna jedne baš takve veštine. U svojoj suštini nepromenjene, u formi unapređene, kako bi i u budućnosti rezultirala superiornim ukusima koje kao da znamo oduvek. Sva tehnološka unapređenja, sprovedena su isključivo kako bi zaštitila onu izvornu veštinu pripreme ajvara, džemova i slatkog, veštinu vrednih ruku koje s ljubavlju kreiraraju gastronomsku magiju.

Vredne ruke su bile inicijalno polazište u procesu redizajna Bakina Tajna etiketa. Prethodni ikonični stil tegli na kojima je etiketa oponašala tradicionalno srpsko milje, sa dobrim opravdanjem je ustupio mesto slikama zrelog voća i povrća koje danas ponosno ukazuju na ono što Bakinu Tajnu čini toliko jednostavnom, a opet zavodljivo nedokučivom – savršena jednostavnost.

Kako bi vizualno dočarali pomenutu jednostavnost, tim Bakine Tajne je angažovao dizajnerski studio Business Genome sa jasnim smernicama šta je jedino što može da nasledi legendarno prošlo rešenje. Kako nije bilo teško razumeti šta je sve ono što Bakinu Tajnu čini brendom sa jakom emotivnom komponentom, studio je brzo došao do ideje: voće i povrće ručno oslikano akvarel tehnikom.

Toliko jednostavno? Pa, da. Kao što je Bakina Tajna ajvar toliko jednostavan, a nenadmašiv u ukusu: potpuno prirodni sastojci, beskompromisni način proizvodnje i ogromna ljubav koja ih prati.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA