Ne idemo u Katar, ali imamo reprezentaciju za medalju: Za kog igrača navijate?

Iako smo navikli da krajem novembra počne da nas obuzima praznična groznica, ove godine je situacija malo drugačija

  • 1
Neoplanta slice Foto: Promo/ Neoplanta

Fudbalska euforija, koja vlada poslednjih meseci, a sad je na vrhuncu, izjednačila se sa novogodišnjom. "Katar", "reprezentacija", "fudbal", "Svetsko prvenstvo" – reči su koje se najčešće izgovaraju u skoro svakom razgovoru.

Dok su naši fudbaleri snagu odmerili sa Brazilom i Kamerunom, a u petak im sledi i meč Švajcarskom, mi ćemo kod kuće sa prijateljima odmeravati umeće u serviranju posluženja dok pratimo mečeve zajedno. Kako je uvek bitno uzeti bodove na domaćem terenu, potrudite se da razoružate "protivnika2 i na kraju prvenstva podignete pehar za najukusnije posluženo meze.

Najpre pažljivo razradite strategiju. U goste vam dolaze prijatelji koji od srpske reprezentacije očekuju da ostavi srce na terenu. Iznenadite ih tako što ćete i vi ispoštovati dogovor iz kuhinje sa lepšom polovinom i od prve sekunde krenite u "napad" atraktivno serviranim rotirajućim daskama koje su vaš fudbalski teren. Igrajte najbolje što možete i odmah ih iznenadite svojim adutom za pobedu - Neoplanta Delikates narezanim kobasicama u slajs pakovanjima.

Neoplanta slice Foto: Promo/ Neoplanta

Neka ruke vaših prijatelja trče po roto dasci, kao fudbaleri po terenu. Zbunite ih bogatim ukusom Neoplanta Delikates proizvoda od najfinijeg mesa, tako da njihove strategije o odbrani već na početku meča padnu u vodu. Pobedite ih najjačim sastavom: sa budimskom kobasicom po levoj i desnoj bekovskoj strani, koja u sebi ima 82% plećke, zadaćete im centaršut za pamćenje. Postavite fruštuk u zonsku odbranu, tog cetarhalfa bogatog proteinima, kog niko ne može zaobići. Neka celu igru nadgleda libero, panonska kobasica, a gol sigurno brani postojana čajna kobasica. Za 100g ove kobasice, potrebno je 160g najkvalitetnijeg mesa.

Za centarfora izaberite kulen bogatog ukusa, jer je s njim pogodak zagarantovan, a na krilo pošaljite Pikant u XXL pakovanju za potpunu dominaciju na terenu. Ostale pozicije popunite orašastim plodovima, čeri paradajzom i paletom sireva. I neka meč na vašoj roto dasci počne. Pričaće se legende o njemu jednako koliko i o onim u Kataru. Uz selektora Neoplantu nikad nije bilo lakše osvojiti prestižnu titulu – šampiona prvenstva.

Neoplanta slice Foto: Promo/ Neoplanta

Utakmica u vašem domu biće jedina bez poluvremena, jer se sa ukusnim slice proizvodima pauza ne pravi nikad, osim kad treba dopuniti roto dasku. Unapred tanko narezani komadi najfinijih kobasica pomoći će vam da ne propustite ni sekund meča sa Švajcarskom.

Dok fudbaleri budu napadali i branili zastavu Srbije, vi ćete natenane i široooko uživati u slasnom meze posluženju, pa će se pored "napadaj", "šutni", "daj gol", često čuti i "dodaj Neoplantu". Ne bi nas čudilo da pehar za najboljeg domaćina osvojite već posle prvog meča jer ovakav sastav igrača roto daska ne pamti.

Ne bi nas iznenadilo ni da protivničke selekcije preuzmu vašu strategiju i da na gostujućem terenu zateknete sličnu strategiju jer su Neoplanta Delikates slajs proizvodi široooko prisutni na trpezama širom Srbije, ali i na tržištima regiona. Na kraju krajeva, sve je to zdrava igra, pa u sportskom duhu i duhu ferpleja dozvolite da se vaše taktike prenesu i na druge timove. Neoplante ionako nikad dosta. Baš kao ni kvalitetnog fudbala.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA