Saveti za originalnu novogodišnju trpezu: Neka vaš sto bude inspiracija svima

Omiljeno godišnje doba nam je pred vratima i planovi polako počinju da se prave

  • 1
Neoplanta delikates slice Foto: Neoplanta

Ako ste odlučili da u 2023. godinu uplovite u kućnoj varijanti, slaveći sa porodicom i prijateljima, pred vama su slatke muke. Biti domaćin na dočeku Nove godine je jednako lepo koliko i izazovno. Pomislite samo na sve drage ljude koje treba da ugostite i da im udovoljite, da im spremite ukusno i originalno posluženje, da pogodite svačiji ukus. Da bi sve prošlo kako treba, bitno vam je da uz sebe imate kvalitetnog saveznika.

Od večeri do ponoći, od prve pesme koju ćete gostima pustiti, pa sve do novogodišnjeg odbrojavanja, a i posle toga, zna se šta bi na stolu trebalo da stoji: meze. Nijedna proslava ne može se zamisliti bez drvene daske sa originalno poređanim delikates proizvodima, uz koje se idealno slažu čeri paradajz, orašasti plodovi, sirevi. Pošto želimo da se u novogodišnjoj noći provedete isto koliko i vaši gosti, naš savet je da u kuhinji pripremite zalihe Neoplanta Delikates narezanih kobasica. Tako ćete za samo nekoliko sekundi dopuniti posluženje i moći ćete da se vratite druženju i pevanju uz svoju omiljenu numeru.

Kako su proizvodi Neoplanta Delikates pravljeni na vojvođanski način, od najfinijeg mesa, nezaobilazni su deo svake trpeze, a posebno u periodu praznika kada svako želi da uživa i široooko počasti svoje ukućane ali i sve goste. Zbog širokog spektra ukusa i finih aroma, lako se kombinuju sa povrćem, sirevima, ali i voćem čime pružaju pravi gastronomski užitak koji ne morate da tražite u restoranu, već ga imate u svom domu.

Neoplanta delikates slice Foto: Neoplanta

Upravo zbog svega navedenog, izabrali smo Neoplantu kao vašeg saveznika u ovoj bitnoj noći. A kada jednu uz drugu poređate već narezane kobasice, različitih ukusa, gosti mogu biti samo zadovoljni i pitati za još.

Opustite se dok dekorišete svoju dasku i ne brinite da li izgleda kao da je ukusne proizvode jedne s drugim uklapao profesionalac. Vi već imate najbitniji adut u rukama – ukusne i kvalitetne kobasice, koje vaši dragi ljudi obožavaju. Sigurni smo da će među prvima "nestati" budimska kobasica jer u sebi ima 82% plećke. A možda je, ipak "pretekne" fruštuk, bogat protenima, ili, pak čajna kobasica koja budi sećanja na detinjstvo i proslave. Za 100g ove kobasice, potrebno je 160g najkvalitetnijeg mesa, koja donosi ukus koji ćemo zauvek pamtiti.

Možda se kolutić više zatraži za kulen, koji je sinonim za bogat ukus, ili za Pikant, kulenovog mlađeg brata, koji je bez pojačivača ukusa, ili pak, za Panonsku kobasicu – onu koja je poznata po blagom ukusu i vojvođanskom duhu koji donosi u vaš dom.

Neoplanta delikates slice Foto: Neoplanta

Kada Neoplanta Delikates proizvode udružite sa ukusnim sirom, salatom i orašastim plodovima – uspeh je zagarantovan, a vama se smeši titula za domaćicu godine. Gosti će vam biti zahvalni za bogatstvo ukusa koje ste im poklonili u novogodišnjoj noći i poželeće da vam sve češće svraćaju na proslave. Naročito ako Neoplanta Delikates proizvode iskoristite i za kiflice sa kulenom, mini pice sa budimskom i mini sendviče sa fruštukom. Sve to zajedno pomešajte na dasci, kao pravi gurman i poslužite.

Ovako bogat izbor najukusnije hrane obožavaće i mališani, pa će i oni siti i zadovoljni ući u 2023. godinu. Neka zajedno sa vama steknu uspomene za ceo život, koje će ih, kada porastu, inspirisati da na isti način i oni oko sebe okupe drage ljude.

Svoju tajnu o beskrajno ukusnim Neoplanta Delikates proizvodima u slajs pakovanjima podelite sa porodicom i prijateljima i neka se priča širi jer o Neoplanta proizvodima treba široooko pričati.

A kada sat otkuca ponoć i kada poželite zdravlje i sreću svim ljudima ovog sveta, skoknite do kuhinje još jednom i dopunite dasku za meze jer kvalitetnog posluženja ne sme da manjka. Posmatrajte sreću na licima svojih gostiju – svesni da ste vi i vaš Neoplanta saveznik "krivi" za to.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    20. decembar 2022 | 19:02

    Dragi moji Pravoslavci,neka vam na stolu bude posna hrana ,mi smo u Božićnom postu do Božića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA