≫ 

Barmen iz Rima za Telegraf otkrio recept za najbolji espreso: Svako doba dana je savršen momenat za dobru kafu

 ≫ 

Ekipa Telegrafa je nedavno boravila u Rimu, a tokom naše posete nismo mogli, a da ne upitamo lokalnog barmena i vlasnika kafića u centru Rima, zašto je kafa ovde toliko popularna i u čemu je njena tajna

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DooM
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DooM

    27. decembar 2022 | 16:59

    "Kafu ne piju s nogu"Ako je neko pije s'nogu to su Italijani, stane za sank obali espreso iz dva gutljaja i gas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA