Jacobs vas vodi u bioskop: Uživanje u omiljenom ritualu vam donosi duplu radost

Zamenite 12 kesica bilo koje Jacobs 3u1 ili 2u1 kafe za jednu bioskopsku ulaznicu u nekom od Cineplexx bioskopa širom Srbije

  • 1
Jacobs Foto: Promo

Jutarnja rutina je za svakog drugačija - mnogi se bude u poslednji čas, neki će se probuditi ranije kako bi izdvojili vremena za temeljnu rutinu nege kože, neki kako bi decu odvezli u vrtić i školu na vreme, a neki će za sebe svakoga jutra izdvojiti pola sata za uživanje u ritualu.

Taj ritual je ništa drugo do ispijanje omiljene kafe, dovoljno jake da vas razbudi i dovoljno voljenje da biste zbog nje žrtvovali san. Lagani početak jutra može da vam pomogne da se povežete sa svojim telom, prilagodite se svom umu, uspostavite fokus i odredite svoje prioritete za dan koji je pred vama.

Doduše, neko je mislio i na one koji nikako sebi ne mogu da priušte toliko vremena. Instant Jacobs užitak u kesici kafe i četiri različita ukusa (Original 3u1, Original 2u1, Ice Coffee 3u1, Milka 3u1) za one koji vole da im početak dana bude malo slađi uz magičnu aromu, pun ukus i intenzivan miris.

I dok štedite vremena na pripremi kafe, nemojte zaboraviti da sačuvate svoje kesice jer možete iskusiti dupli užitak!

Zamenite 12 kesica bilo koje Jacobs 3u1 ili 2u1 kafe za jednu bioskopsku ulaznicu u nekom od Cineplexx bioskopa širom Srbije. Odnesite prazne kesice u bilo koji Cineplexx i na kasi ih zameni za kartu koja važi za sve 2D i 3D projekcije. Više informacija možete pronaći na linku i saznati koja vam to nezaobilazna filmska ostvarenja predalaže Jacobs.

Do kraja ove kalendarske godine imate priliku da lepo počnete dan uz Jacobs kafu, ali i da ga još lepše završite. Iskoristite ovu ponudu i pogledajte neke od već aktuelnih filmskih ostvarenja u Cineplexx bioskopima sami ili sa porodicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emina

    15. decembar 2022 | 12:56

    Koliko gotivna akcija! Obožavam i jacobs kafu i bioskop ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA