Kupovina poklona bez stresa i gužve, uz popuste i nagrade? Pročitaj kako!

Bliži se kraj godine, a zajedno s njim i gužve po gradu, prodavnicama, opšti haos i stres oko kupovine poklona

  • 0
ananas.rs Foto: Promo/ ananas.rs

Pitaš se kako da uštediš novac, vreme i živce? Imamo ideju.

Poseti najbliži tržni centar u kojem nikad ne moraš da čekaš u redu, sudaraš se sa drugim ljudima ili objašnjavaš sa neljubaznim prodavačicama. A gde je taj tržni centar?

Toliko blizu tebi, da je potrebno samo da pružiš ruku i dohvatiš svoj telefon ili kompjuter.

Ovaj tržni centar je na netu.

Ukucaj ananas.rs, i pred tobom će se stvoriti preko 150 hiljada proizvoda. Svaki proizvod označen sa 'A direkt' stiže već narednog radnog dana. Znamo da zvuči neverovatno, ali probaj, klikni i uveri se. I, da, svaka dostava je besplatna!

A šta na Ananasu možeš da kupiš?

Skoro sve. Novogodišnje paketiće, haljine i cipele za najluđu noć, tehniku, gedžete, kofere, posuđe... sitnice za ljubimce i sve ono što čak ni ne tražiš, ali ćeš se oduševiti kad nađeš.

Da, i dalje je dovoljno samo da klikneš nekoliko puta na ananas.rs. Kad si već tu, ne propusti priliku da se registruješ. Registracija na ananas.rs je jednostavna a donosi ti mnogo dobrih stvari.

Nećeš morati da ukucavaš podatke svaki put kad želiš da poručiš nešto, jer će biti zapamćeni na tvom korisničkom profilu.

A tu su i razni popusti i nagrade, kao što je 'novogodišnji popust', koji važi za jednu kupovinu veću od 3.000 dinara. Pre nego što platiš, ukucaj promo kod 'apaketić23' i tvoj ukupan račun biće umanjen za čak 1.500 dinara.

ananas.rs Foto: Promo/ ananas.rs

A uz sve to, vreme je i za novogodišnju čaroliju!

Kako? Svaki put kad, kao registrovan korisnik, kupiš nešto u vrednosti većoj od 3.000 dinara i platiš Mastercard platnom karticom, dobićeš neki od poklona, među kojima su telefon, televizor, pametni sat, novogodišnji ukrasi i još mnogo toga. I to svaki put, do kraja promo perioda.

Zato, trk na... U stvari, ne mora trk, možeš da ležiš i kupuješ.

Možeš da piješ kafu i kupuješ.

Možeš čak i da radiš i kupuješ. Čak i da šetaš i kupuješ, ali pazi... bandera!

Prepusti nama BUM i TRAS!

Vidimo se na ananas.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA