Fantastičan ukus povrća iz Argete

Hrana je danas ne samo osnovna ljudska potreba, već i svojevrsna filozofija koju neretko propagiraju i prate brojne svetske zvezde i uticajni građani sveta

  • 0
Argeta Foto: Promo/ Argeta

Činjenica je da više obraćamo pažnju na ono što jedemo, a opšte je poznato da se ljubitelji dobre hrane u sve većem broju okreću fleksitarijanskoj dijeti. Ona podrazumeva ishranu na bazi bilja, uz povremenu konzumaciju mesa i životinjskih proizvoda, a cilj fleksitarijanizma je da uspostavi preko potreban balans vlakana, vitamina i proteina.

Međutim, koliko god se menjali trendovi ishrane, njihov cilj ostaje isti – negovanje zdravog tela i održavanje pravilne ishrane.

Ukoliko je to cilj, važno je znati kojim se proizvođačima okrenuti i imati poverenje u kvalitet proizvoda, ali i način proizvodnje i pakovanja. Naravno, najbolje je ukoliko pod jednim brendom pronađete nekoliko rešenja zbog čega je Argeta, broj jedan mesni i riblji namaz u Evropi po istraživanju agencije Nielsen, odlučila da vam pomogne u tome. Kao idealan izbor za ukusne, lako mazive i namaze koji imaju samo fantastičan ukus povrća tu su Argeta Veggie.

Argeta Foto: Promo/ Argeta

Novi Argeta Veggie proizvodi su na bazi leblebije, a svojim raznovrsnim ukusima impresioniraće i najizbirljivije gurmane! Ako volite klasičan ukus leblebije, Argeta Veggie Leblebija postaće vaš omiljeni zalogaj, dok Argeta Veggie Crvena paprika predstavlja sjajan izbor za sve one koji uživaju u ovom povrću. Vratite se na kratko u tople dane mediteranske klime uz Argeta Veggie Crne masline povrtni namaz, a ako pak volite da eksperimentišete sa ukusima, probate nešto savim novo i svojim nepcima priredite rapsodiju ukusa - za vas je pikantni Argeta Veggie Chilli & Limun namaz!

Argeta Foto: Promo/ Argeta

Šta je to što izdvaja Agreta povrtne namaze?

Argeta je svojim novim proizvodima još jednom dokazala da se predstavljanjem svakog novog proizvoda održavaju, ali i unapređuju standardi kada su u pitanju dobro poznata tekstura, receptura i mazivost omiljenih namaza u Evropi. Po uzoru na ostale Argeta proizvode, i Argeta Veggie namazi napravljeni su po dobro poznatoj BEZ formuli - bez konzervansa, veštačkih boja, aroma, palminog ulja, veštačkih pojačivača arome, glutena i odobreni su od strane Evropske vegetarijanske unije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA