Šta kupujete porodici za praznike i koja je vaša tajna za srećnu 2023. godinu?

Da li ste ikad primetili koliko različitih zvukova upotpunjuje svaki vaš dan?

  • 0
Doncafe Foto: Promo/ Doncafe

Otkucaj sata, zvono na interfonu, voda koja ključa, pucketanje snega pod nogom, pisak lokomotive, zvono sa crkve, posebna melodija kašike kada dodirne tanjir, radosni lavež psa, kasa u prodavnici, pad novčića na beton, frula svirača ispred zgrade u kojoj radite, poljubac u obraz. Iako traju samo momenat, ovi zvuci su deo naših života i godišnjih doba koja, svako za sebe, ima svoje note. Proleće je cvrkutavo, leto pevljivo, jesen je poput balade koja nas opušta. A zima? Zima je najčistija oda radosti. Zato i trenuci u ovim mesecima zvuče drugačije.

Sigurno i vaš dom poslednjih dana ispunjava šuštanje ukrasnog papira dok pakujete novogodišnji poklon, ili pobednički usklik jer ste našli baš onu pravu haljinu u kojoj ćete ući u 2023. godinu. Dok uživate u skladu tonova koji vas usrećuju, izdvajaju se još dva posebna – osmeh porodice na okupu i sipanje Doncafé kafe u šoljice.

Svi ovi zvukovi spajaju se u neprocenjivu simfoniju, koju biste slušali bez prestanka. Podjednako vam je drag tatin bariton, dedin tenor, mamin lirski sopran i bakin alt. Za sve njih pažljivo, sa onom posebnom, bezrezervnom ljubavlju, i ovog decembra kupujete poklone za koje ste sigurni da će goditi njihovoj duši: roditeljima putovanje na koje tako dugo žele da odu, a najstarijim članovima porodice karte za doček 2023. u omiljenom restoranu – kao podsetnik da je njihov duh mlad isto kao onog dana kad ste rođeni i kad se iz vaše kuće širio zvuk slavlja i pesme. Ispod jelke im kao poklon ostavite i mlin za kafu u zrnu kako bi u prazničnim danima mogli sami kod kuće da je samelju i uživaju u mirisu sveže samlevene kafe. Predlažemo da to bude Doncafé FRESH Moment, koja u domove stiže pravo iz pržionice.

Doncafe Foto: Promo/ Doncafe

Ritam grada, obučenog u praznično raspoloženje, inspiriše vas da kupovinu završite što pre kako biste se vratili tamo gde vreme staje, iako nova godina stiže. Hitate domu po novu dozu topline, smeha i nade da će 2023. duplirati sreću svima nama.

Već na ulaznim vratima oseti se miris kafe koja vas, dok u sekundi raspoznajete bariton, tenor, lirski sopran i alt, podseća na to koliko su važni trenuci kad su vaši najbliži na okupu. Beležite ovaj momenat telefonom i zvuk fotografisanja ostaje negde iza vas dok lagano prilazite onima koje volite i zagraljajem im dajete do znanja da su oni vasa najveća tajna i najbitniji plan u godini koja nam se prišunjala.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA