Pravo je vreme za novogodišnje poklone

Kraj godine predstavlja vreme obeleženo prazničnom čarolijom i zimskim idilom, a značajno mesto pripada i novogodišnjim darovima

  • 0
Novogodišnji pokloni, devojka, minđuše Foto: Pexels

Ukoliko ih još niste osmislili i nabavili, krajnje je vreme da to učinite.

Za svakog ponešto

Novogodišnji praznici ispunjeni su sjajem, ukrasima i često snegom, a generalno vlada atmosfera radosti i darivanja. Tu su i pokloni za Novu godinu koji kao dar ljubavi, zahvalnosti i poštovanja treba da nađu mesto pod svačijom jelkom. Oni ne moraju biti skupi, važno je da budu odabrani s ljubavlju, da nama drage osobe obraduju i izmame im osmeh. Mogu biti nešto što će kasnije ostati draga uspomena, poslastica u kojoj će naši bližnji uživati, ispunjenje neke velike želje ili pak neka svakodnevna potrebština. Iako biranje poklona za Novu godinu često nije lak zadatak jer treba dobro da poznajemo osobu kojoj ga darujemo, da znamo njen ukus i želje, uvek je poželjno potruditi se za nama bliske ljude i na poseban način čestitati im praznik.

Nakit kao izbor za svaku damu

Bilo da je od zlata, belog ili žutog, srebra ili bižuterija, komad koji je ukrašen dragim kamenjem ili cirkonima, vrlo neobičnog dizajna ili pak potpuno jednostavnog i nežnog, nakit je uvek dobra opcija. Možemo odabrati minđuše ili narukvicu, lančić ili prsten, privezak ili broš – izbor je dovoljno veliki da za svaku damu nađemo komad nakita koji će je oduševiti. Dakle, bez obzira da li nama bliska osoba preferira elegantan, ekstravagantan ili sveden stil odevanja, ovaj poklon za Novu godinu sigurno će je oduševiti.

Muškarcima neki kožni aksesoar

Generalno je jačem polu katkada teže odabrati poklon za Novu godinu, međutim, kao proveren izbor to može biti nešto iz asortimana kožne galanterije, recimo kaiš ili novčanik, futrola, privezak. Možemo ih kupiti zasebno, upariti ili izabrati neki od već postojećih setova. Ovaj izbor je uvek elegantan, muževan i prefinjen, a nadasve veoma koristan.

bežične slušalice, devojka Foto: Pexels

Bežične slušalice za devojčice

Dobar novogodišnji poklon za devojčice svakako bi bile bežične slušalice jer je slušanje muzike dok smo u pokretu, tokom šetnje, trčanja, na putu ka školi ili kući, posebno kod mladih, veoma prisutno u našoj svakodnevici. Štaviše, poznato je da je mnogi slušaju muziku i dok uče ili rade smatrajući da produktivno deluje na učinak. Bežične slušalice su svakako praktičnije od klasičnih jer nema zapetljavanja kablova, a zasigurno će izazvati oduševljenje – jer kome ne trebaju nove sluške?!

Dečacima volan za igrice

Opšte je poznato da dečaci vole igrice i da u njima uživaju tokom slobodnog vremena, bilo da ih igraju na telefonu, tabletu, računaru, a ta strast često ih ne prolazi ni do odraslog doba. Otuda je volan za igrice pravi izbor, koji će sigurno iznenaditi nekog dečaka, a igranje igrica učiniti još zanimljivijim. Postoji više modela volana za igrice sa različitim performansama, a koji je najbolji najpametnije je pitati mališane koji se razumeju.

Važno je iznenađenje

Koji god poklon za Novu godinu da odaberemo za nama dragu osobu, još će biti draži ukoliko je iznenađenje i nešto što ta sama osoba istinski želi. Stoga, pažljivo osluškujte svoje najbliže jer će sigurno u jednom trenutku odati o čemu maštaju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA