Svetski Nutella® dan: Širimo Nutella osmeh

Ljubitelji Nutella® brenda iz celog sveta svakog 5. februara, već duže od 15 godina, dele svoje priče i kulinarske kreacije u slavu omiljenog svetskog namaza od lešnika

  • 3
Nutella Foto: Promo

5. februara obeležavamo Svetski Nutella®dan! Ovo je jedinstveni dan za sve Nutella® obožavaoce, koji okupljeni na društvenim mrežama dele ljubav prema njihovom najdražem namazu od lešnika.

U jedinstvenom Nutella® ukusu se može uživati svakog dana sa porodicom ili prijateljima, dok se pripremaju poslastice, peku i obrću palačinke. Ali, ovo je dan kada se recepti i priče dele širom sveta. Zato, raširimo Nutella® osmeh!

2007. godine, američka blogerka Sara Rosso, spontano je pokrenula slavljenički dan kako bi ujedinila globalnu Nutella® zajednicu i proslavila zajedničku Nutella® strast na društvenim mrežama. Svetski Nutella® dan je danas globalni fenomen koji spaja hiljade fanova koji dele svoje Nutella® priče i recepte širom sveta.

Nutella Foto: Promo

Zato "Raširi Nutella® osmeh" i pridruži se obeležavanju ovog posebnog dana na specijalnoj proslavi Svetskog Nutella® dana, 5. februara u šoping centrima "Ušće" u Beogradu (pre podne) i "Big" u Novom Sadu (po podne).

Poznati i omiljeni gastronom Lepi Brka će vas dočekati sa nadaleko čuvenim palačinkama po Nutella® receptima. Kada dođete u šoping centar, neka vas vodi miris vaše Nutella® ljubavi i lako ćete nas pronaći.

Srećan nam Svetski Nutella® dan!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    30. januar 2023 | 15:11

    Evo mene u NOVOM SADU, da probam palačinke sa omiljenoj mi nuteli

  • 🍕

    30. januar 2023 | 20:51

    Gde su oni kojima Nutela u Nemačkoj bolja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA