Evo zašto drvene varjače treba "kuvati": Pogledajte kako voda izgleda nakon toga
Metoda kuvanja varjača preporučuje se samo jednom mesečno, u zavisnosti od toga koliko često ih koristite, da li ih koristite za mešanje sirovog mesa ili samo povrća i od drugih faktora
S...e mi se od ovih mudrolija sa TikToka! Moja baba je koristila jednu te istu drvenu varjaču odkad ja znam za sebe, znači jedno minimum 30 godina i nikad je u životu nije iskuvavala. Da budem iskren često bi je samo proprala pod mlazom vode i to je to. Sa njom je mešala i supe i čorbe, i slatko i slano i za sve te godine nikad se nikome nije ništa desilo, niko nije dobio trovanje hranom niti je bilo nekih problema.
normalno
da stavis komad drveta da kuvas mora tako
Podelite komentar
E
Bas tako
Podelite komentar
Kum Žoržo
S...e mi se od ovih mudrolija sa TikToka! Moja baba je koristila jednu te istu drvenu varjaču odkad ja znam za sebe, znači jedno minimum 30 godina i nikad je u životu nije iskuvavala. Da budem iskren često bi je samo proprala pod mlazom vode i to je to. Sa njom je mešala i supe i čorbe, i slatko i slano i za sve te godine nikad se nikome nije ništa desilo, niko nije dobio trovanje hranom niti je bilo nekih problema.
Podelite komentar