Evo zašto drvene varjače treba "kuvati": Pogledajte kako voda izgleda nakon toga

Metoda kuvanja varjača preporučuje se samo jednom mesečno, u zavisnosti od toga koliko često ih koristite, da li ih koristite za mešanje sirovog mesa ili samo povrća i od drugih faktora

Komentari

  • normalno

    25. februar 2023 | 23:18

    da stavis komad drveta da kuvas mora tako

  • E

    25. februar 2023 | 22:23

    Bas tako

  • Kum Žoržo

    25. februar 2023 | 20:53

    S...e mi se od ovih mudrolija sa TikToka! Moja baba je koristila jednu te istu drvenu varjaču odkad ja znam za sebe, znači jedno minimum 30 godina i nikad je u životu nije iskuvavala. Da budem iskren često bi je samo proprala pod mlazom vode i to je to. Sa njom je mešala i supe i čorbe, i slatko i slano i za sve te godine nikad se nikome nije ništa desilo, niko nije dobio trovanje hranom niti je bilo nekih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA