Vreme čitanja: oko 2 min.

Recite nam šta ste prvo videli i otkrijte svoju najbolju i najlošiju osobinu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fotografija koja krije mnoge detalje otkriva puno o vašoj ličnosti

  • 1
opticke varke varka opticka iluzija test mozgalica Foto: Oleg Shuplyak / Ferrari / Profimedia

Oleg Šupljak, ukrajinski umetnik tvorac je mnogih optičkih iluzija koje u sebi kriju mnoge detalje i ilustracije koje se možda ne primete na prvi pogled.

Pred vama je njegova nova ilustracija koja u sebi krije nekoliko detalja, a na vama je da nam kažete šta ste prvo ugledali jer će to reći mnogo o vašoj ličnosti.

Veliko lice čoveka u sredini

Ako vam je prvo za oko zapalo veliko lice čovek u sredini, vi ste onda jedna realna i stamena osoba. Ne volite iznenađenja niti da izlazite iz svoje zone komfora, iako se lepo snalazite kada se to desi. Pozitivno gledate na stvari oko sebe i vrlo ste stamena i stabilna ličnost. Ipak, često znate da budete toliko sigurni u sebe da ne dozvoljavate sugestiju ni kritiku sa strane.

Sedi čovek sa leve strane

Ukoliko ste prvo ugledali sedog čovek u crno belom odelu, vi ste osoba koja voli da stoji sa strane i da posmatra situaciju. Retko kada ulazite u konflikte i sukobe, volite da čujete obe strane i da svaki problem sagledate iz više uglova. Nikada ne donosite odluke na brzinu i vrlo ste oprezna osoba.

Žena sa roze šeširom

Vi ste osoba koja ne voli da se suočava sa problemima. Kao da nemate hrabrosti ili volje da se uhvatite ukoštac sa nečim što vas dugo vremena muči. Lakše vam je da okrenete leđa problemu i da se pravite kao da ne postoji. U grupi ne volite da se ističete i retko kada skrećete pažnju na sebe.

Sedi čovek sa novcem

Vi ste vrlo prespektivna i vredna osoba. Vredni ste i težite materijalnom bogatstvu samo kako biste olakašali život vama i vašim bližnjima. Ipak, u tome nekada umete da preterate pa da na uštrub trke za novcem zaboravite na pažnju i vreme koju treba da posvetite vašoj okolini.

Pola tela nage žene

Naga žena koja se nalazi tik ispod čoveka s novcem znači da vam nedostaje intime i ljubavi. Možda su vas obaveze odvele u neke druge vode, ali ovo vam je samo mali podsetnik da ne treba da zanemarite one iskonske želje i potrebe koje leže u vama.

Statua

Ukoliko ste prvo videli statuu, to znači da ste osoba koja voli da bude lider, koja se ističe zbog svojih sjajnih veština vođenja drugih. Iako ste odličan lider ponekad u tome umete da se izgubite, pa bi uvek trebalo da imate na umu osećanja drugih ljudi.

Orlovi

Za vas je nebo granica. Odlučni ste u svojim ciljevima i retko ko može da stane na put vašoj odluci. Uvek vidite širu sliku, težite da razumete sve, ali kada neko vama stane na žulj, pravite radikalne poteze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA