• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste srećni ili preispitujete svoju vezu? Optička iluzija daje odgovor iz vaše podsvesti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta ste prvo zapazili - ogrizak jabuke ili profile dvoje ljudi?

  • 0
Optička iluzija lica jabuka

Foto: Shutterstock

Optičke iluzije nisu tu samo da bi nas zabavile, one mogu da nas inspirišu da zavirimo u našu podsvest i potražimo odgovore koje možda ne želimo da saznamo. Ali, suočavanje sa tim odgovorima može da bude i te kako lekovito.

Ilustraciju na početku teksta ljudi tumače različito. Neki vide ogrizak jabuke, a neki profile dvoje ljudi.

Šta ste vi najpre ugledali kad ste „bacili oko“ na ilustraciju?

Ako ste videli ogrizak jabuke...

Zadovoljni ste svojom emotivnom vezom i odnosima koje ste izgradili sa bliskim ljudima. Gradite čvrste veze sa osobama za koje procenite da bi trebalo da budu deo vašeg života i to radite vrlo brižljivo, s puno poštovanja i čistog srca.

Vaša voljena osoba zna da u svakom trenutku može da se osloni na vas, kao i vi na nju. Među vama nema neizgovorenih reči, nerazrešenih situacija i tajni. Otvoreni ste i iskreni jedno prema drugom, pa čak i onda kada naiđu oluje u vašem odnosu odlično znate kako da ih prevaziđete.

Ako ste videli profile dvoje ljudi...

U vašoj emotivnoj vezi nešto „ne štima“, niste zadovoljni i ne osećate se ispunjeno. Sve češće „hvatate“ i sebe i voljenu osobu kako započinjete svađu umesto da na miran način rešite nesuglasice kakvih ima u svakoj vezi.

Moguće je da ste zbog životnih okolnosti u kojima se trenutno nalazite oboje napeti, pa tenziju prelivate i na ljubavni odnos. Pokušajte da budete smireniji i staloženiji kad se obraćate jedno drugom.

Ukoliko tako nešto niste u stanju, napravite pauzu i osamite se. Nekad je lakše sagledati pravo stanje stvari kad ih pogledamo sa distance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok