Vreme čitanja: oko 2 min.

Gorenje – deo doma, porodice i tradicije već 73 godine

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za kupce spremna iznenađenja povodom proslave rođendana

  • 0
Gorenje

Foto: Promo

Sredinom prošlog veka, pre tačno 73 godine, osnovana je mala radionica u slovenačkom gradu Velenju koja se postepeno, korak po korak, razvijala. Reč je o Gorenju, brendu koji je danas jedan od najprepoznatljivijih evropskih proizvođača kućnih aparata visokog standarda. Povodom obeležavanja više od sedam decenija svog poslovanja, odabrani Gorenje proizvodi biće sniženi u Hisense Gorenje studiju i na Web shop-u.

Višedecenijsko dragoceno iskustvo i uzbudljivi izazovi, doprineli su da Gorenje razvije kućne aparate koji unose dašak magije u život korisnika. Uspeh ovog brenda krije se u specifičnom znanju i inovativnim tehnologijama koje rezultiraju upravo visoko kvalitetnim proizvodima. Tehnološki sofisticirani, energetski štedljivi i vrhunski dizajnirani, rešavaju svakodnevne probleme što korisnicima omogućava da se fokusiraju na aktivnosti koje vole.

U želji da i danas, kao i u budućnosti, život svojih kupaca čini jednostavnijim, Gorenje će za svoj rođendan doprineti ostvarivanju njihovih želja.

U slučaju da ste u potrazi za novim kućnim aparatima, sada je pravo vreme da ih kupite. Na primer, pomoću Gorenje OptiBake ugradnih rerni, korisnici mogu pripremiti savršena jela u samo dva do tri koraka. Zahvaljujući opciji HomeMade koja omogućuje bolju cirkulaciju vazduha i stabilnu temperaturu, dobićete ravnomerno pečenu hranu. Uz SteamAssist peći ćete hleb ili kolače na pari, pa ćete tako dobiti savršeno hrskavu koricu. Tu je i AirFry za prženu hranu bez dodatnih masnoća, kao i FastPreheat koji se zagreva na 200 stepeni za samo pet minuta i na taj način štedi 30 odsto vremena za zagrevanje rerne.

Onog trenutka kad je gozba spremna, na scenu dolazi Gorenje UltraClean mašina za pranje sudova, koja svojom ExtraHygene UV tehnologijom odstranjuje sve bakterije i viruse. Korisne funkcije koje rešavaju svakodnevne probleme sastavni su deo i generacije GardenFresh frižidera sa zamrzivačem. Naime, uz NoFrost Plus opciju veliki komadi leda koji se nakupljaju u zamrzivaču su prošlost, pa je iskorišćenost skladišnog kapaciteta optimalna, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nisu potrebni.

Zapravo, čišćenje unutrašnjosti uređaja nepotrebna je aktivnost i za korisnike WaveActive mašine za pranje veša. Funkcija AirDry sprečava skupljanje neprijatnih mirisa čineći da veš uvek miriše sveže. S Gorenjem su dani pranja odeće, posteljine, i drugih tkanina, ugodni, laki, efektni i ekološki efikasni.

Gorenje je više od kućnih aparata – živi u srcu doma s misijom da kroz svaku svoju inovaciju život učini jednostavnijim, kako u važnim trenucima, tako i u svakodnevnim sitnicama. Aparati ovog brenda prenose se s generacije na generaciju više od 70 godina i na taj način postali su deo porodične tradicije. Budućnost zasigurno nosi još uzbudljivije tehnologije koje će pojednostaviti svakodnevne zadatke.

Pridružite se magičnoj proslavi 73. rođendana ovog brenda i uživajte u promocijama koje život čine jednostavnim. Nakon odabira aparata koje želite da kupite, pre plaćanja je potrebno da unesete PROMO KOD za dodatni popust od 10 odsto na ukupan iznos kupovine online.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA