Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li su automati za hranu budućnost fast food industrije?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Beskontaktna kupovina postala je sve zastupljeniji način kupovine u svetu, a razvoj tehnologije doneo je drastične promene u svakoj industrijskoj grani pa i u industriji brze hrane

  • 1
Urban Pizza Foto: Promo/ Urban Pizza

Ove promene dovele su do potpuno novog načina poslovanja. Nov, inovativan koncept koji je odnedavno dostupan i na našem tržištu dokazuje da su automati za brzu, a ukusnu hranu, budućnost ove industrije.

Zato je franšizni poslovni paket Urban Pizza na meti mnogih investitora koji žele da budu među prvima koji će ovaj profitabilan ali i efikasan koncept kupovine pice doneti u svoj grad.

Do ukusne hrane za samo nekoliko minuta

Užurban tempo života i vreme kao glavni resurs ljudi današnjice, doveo je do nastanka novog koncepta poslovanja fast food restorana.

Dok su se nekada na automatima mogli naći samo kafa, ostali topli i hladni napitci, kao i već gotova hrana, danas se sve veći broj poznatih lanaca fast food restorana odlučuje za ovaj vid distribucije svojih proizvoda.

A razlog za to je jednostavan!

Ovaj koncept, osim što odgovara poslodavcima, u skladu je sa načinom života kupaca. Ono što ovaj novi vid poslovanje ističe u odnosu na postojeći, jeste održiv kvalitet hrane i njena priprema za svega nekoliko minuta.

Kraće vreme pravljenja hrane, bez potrebe za čekanjem u redu u lokalima brze hrane, je ono što je današnjim kupcima potrebno. Takođe, bitan faktor je dostupnost hrane u svako doba dana i noći - automati omogućavaju dostupnost svojih proizvoda 24 časa, 7 dana nedeljno.

Urban Pizza Foto: Promo/ Urban Pizza

Priprema pice pred vašim očima

Ono po čemu će se Urban Pizza koncept izdvajati je to što će kupci moći da gledaju ceo proces pripreme svoje pice. Od pripremanja svežeg testa pri svakoj porudžbini, preko pažljivog postavljanja pelata i ostalih sastojaka na nju, pa do samog pečenja i sve to za rekordna 3 minuta!

Nakon što je napravljena, mašina stavlja picu u biorazgradivu kartonsku kutiju i tako je servira kupcu. Bez obzira na to što je vreme pripreme kratko, kvalitet pice neće izostati. Testo se pravi od originalnog italijanskog brašna, dok su ostali sastojci najkvalitetniji proizvodi domaće proizvodnje.

Veličina pice je 27 cm, a njena cena je oko 450 dinara. Dakle cena je u skladu cenom u fast food lokalima, dok njen kvalitet parira kvalitetu pice iz restorana. Jednostavno rečeno - najbolje iz oba sveta.

Prilikom kupovine pice, kupci će imati mogućnost da biraju između 4 najpoznatije vrste pice - Margarite, Kaprićoze, Peperoni i Prosicuitto. A kako je automat jednostavan za korišćenje, brzo i lako će samostalno moći da obave svoju porudžbinu.

Dakle, ukusna pica, sa kvalitetnim sastojcima, uvek dostupna i povoljna je ono o čemu svaki ljubitelj fast food-a sanja!

Urban Pizza Foto: Promo/ Urban Pizza

Profitabilan biznis koji privlači i investitore

Sve veći broj investitora ulaže u ovaj vid poslovanja upravo zbog njegove profitabilnosti. Minimalna početna ulaganja, mali operativni troškovi, kao i mogućnost da se pizza automat postavi na bilo koju lokaciju samo su neki od razloga zašto su ovi automati posao budućnosti.

Pored toga, oni ne zahtevaju angažovanje radne snage i zakup lokala koji su sastavni deo svakog dosadašnjeg fast food poslovanja.

Za početak biznisa potrebno je uložiti u franšizni paket, odnosno u mašinu vrednosti između 30.000 i 35.000 evra, kao i mesečne naknade od 10% profita i marketing naknade od 3%.

Kada se svi troškovi saberu i uporede sa potencijalom tržišta, prilika za zaradu je i više nego obećavajuća. Po proceni, od prodaje jedne pice može se ostvariti profit od oko 300 dinara, pa ukoliko se dnevno proda 100 pica, uloženi novac investitori mogu povratiti za svega 137 dana! A sve nakon toga predstavlja čist profit za njih.

Jednostavno poslovanje uz minimalan rizik

Ono što takođe privlači investitore da ulože u ovaj sistem jeste to što za njegovo poslovanje nije potrebno izdvojiti mnogo vremena. Kupovinom franšiznog paketa dobija se redovna distribucija sastojaka, servis za automat na teritoriji Republike Srbije, kao i tehnička i marketing podrška.

Jedino o čemu investitori treba da vode računa jeste količina zaliha u automatima. A i ovaj korak je pojednostavljen!

Uz pomoć mobilne aplikacije, oni će u svakom trenutku imati uvid u stanje sastojaka na zalihama, te će gde god da se nalaze moći da provere kada je vreme za porudžbinu novih.

Pitanje je trenutka kada ćete ovaj automat videti u svom gradu i kada će on postati novo mesto za kupovinu najukusnije pice.

Da li ćete i vi biti među prvim zadovoljnim kupcima pice napravljene po specijalnoj italijanskoj recepturi?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA