Vreme čitanja: oko 2 min.

Trik kako da kupite najbolje bobičasto voće u supermarketu: Nekima je sinulo pred očima, drugima je očigledno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena na "TikTok-u" podelila trik svog muža kako bira najbolje bobičasto voće u supermarketu

  • 0
Bobičasto voće Foto: Pixabay

Jedna žena podelila je ono što je mislila da je trik za kupovinu namirnica koji će mnogima promeniti život – ali nisu se svi složili sa njom.

Naime, Meredit, poznata kao @naptovn_thrifts na TikTok-u, objavila je na ovoj platformi trik svog muža kako pronalazi najbolje bobičasto voće u supermarketu.

- Kad god moj muž kupi bobice, one traju mnogo duže i imaju mnogo bolji ukus od onih koje ja kupujem - rekla je Amerikanka i dodala: - Konačno sam otkrila da je njegova tajna da ih prevrne i kupi one koje se ne zalepe za dno kartona.

@naptown_thrifts I just buy the ones that dont look moldy and gross but apparently, he has a whole system!! #sustainableshopping #sustainableliving #reducefoodwasteathome #shopsmartshopsustainable ♬ Lucky Girl - Carlina

Ona se snimila kako testira teoriju, tako što je prevrtala providne plastične kutije sa jagodama i kupinama. Međutim, kako je pokazala nešto što je očigledno, njena objava nije baš legla svim korisnici društvenih mreža, koji su ostali u čudu rekavši da cene znanje sa "TikTok univerziteta".

- Godinama sam prevrtao svoje bobice, ali nikad nisam znao šta tražim - prokomentarisao je snimak jedan korisnik društvenih mreža.

- Jagode jednostavno nisu bile jagode u poslednje vreme - rekao je drugi, na šta se treći nadovezao pitanjem: - Šta? Zašto je ovo sjajno.

U međuvremenu, radnik iz skladišta se našalio da ovu vežbu moraju da rade svakodnevno.

- Ako ih ne preokreneš, kako ćeš znati da li su loši? To nije tajna - napisala je jedna osoba, a druga se zapitala: - Pa ko ih ne okreće?

- Radim ovo godinama - usledili su komentari...

U međuvremenu, drugi su iskoristili ovaj post kako bi otkrili sopstvene trikove kako da voće duže potraje.

- Kupili smo isti brend bobica i počeli da koristimo sodu bikarbonu kada ih peremo. Crvene isprane i crne trule mrlje su odmah počele da se vide - usledio je komentar, na koji su se drugi nadovezali: -Trebalo bi da tražite vlažnost i mrlje na upijajućim jastučićima. Posebno će maline pokazati više mrlja.

- Ovo možda zvuči čudno, ali ja radim istu stvar da vidim da li ima mnogo mrvica na dnu. Međutim, morate ga lagano okrenuti - poručio je još jedan korisnik društvene mreže, prenosi "News.com".

(Telegraf.rs)

Video: Da li u jagodama stvarno ima crva i bubica?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA